Tweensleir på Vier sommeren 2019

SOMMERLEIR PÅ VIER 2019

BLI MED PÅ SOMMERLEIR PÅ VIER!

I ÅR INVITER YNGLINGEN TIL TWEENSLEIR OG UNGDOMSLEIR PÅ VIER. ROGALAND KRETS INVITERER TIL UNGDOMSLEIR 16-19 ÅR. DET BLIR INNHOLDSRIKE LEIRER MED MASSE MORSOMME AKTIVITETER, KONKURRANSER, BADING, KANO, JAKTA PÅ SKATTA, OG MULIGHETEN TIL Å MØTE MASSE FINE MENNESKER.


  • Tweensleir 29. - 02. august (Født 06, 07, 08, 09) 
  • Ungdomsleir 05. - 09. august (Født 03, 04, 05) 
  • Ungdomsleir (Vgs) 12. - 16. august (Født 00, 01, 02)


PROGRAM PÅ SOMMERLEIR

På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også! 


PRIS OG PÅMELDING

Påmelding for leirene finner du i kalenderen på KFUK-KFUM sin hjemmeside. Trykk "Påmelding" og meld på deg selv/dine. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er 01.06.19.

Påmelding til Tweensleir 

 https://connect.kfuk-kfum.no/pamelding?6695 

 Påmelding til Ungdomsleir 

 https://connect.kfuk-kfum.no/pamelding?6696 

 Påmelding til Ungdomsleir 16 -19 år 

 https://connect.kfuk-kfum.no/pamelding?6688

Prisen for alle tre leirene ligger på 2300 kr (2000 kr for medlemmer av KFUK-KFUM). Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i Ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 200,- og varer ut året. 

FOR SPØRSMÅL, ring Andrea Viland Ask på 475 20 209, eller mail: andreavilandask@gmail.com


UTFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA MED ALLE! SØK VÅRT DELTAKERFOND

Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi.

 Søk vårt deltakerforn: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer.