Ungdomsleir på Vier sommeren 2019

Denne leiren er for deg er født i 05, 04 og 03 Det blir en fantastisk leir med bading, kano, kule konkurranser, kjekke aktiviteter og masse kule mennesker!

sommerleir på vier 2019


BLI MED PÅ SOMMERLEIR PÅ VIER!

I ÅR INVITER YNGLINGEN TIL TWEENSLEIR OG UNGDOMSLEIR PÅ VIER. ROGALAND KRETS INVITERER TIL UNGDOMSLEIR 16-19 ÅR. DET BLIR INNHOLDSRIKE LEIRER MED MASSE MORSOMME AKTIVITETER, KONKURRANSER, BADING, KANO, JAKTA PÅ SKATTA, OG MULIGHETEN TIL Å MØTE MASSE FINE MENNESKER.


  • Tweensleir 29. - 02. august (Født 06, 07, 08, 09) 
  •  Ungdomsleir 05. - 09. august (Født 03, 04, 05) 
  •  Ungdomsleir (Vgs) 12. - 16. august (Født 00, 01, 02)


PROGRAM PÅ SOMMERLEIR 

På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også!


PRIS OG PÅMELDING 

Trykk på "påmelding" knappen i høyre kolonne. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er  01.06.19.


Prisen for alle tre leirene ligger på 2300 kr (2000 kr for medlemmer av KFUK-KFUM). 

Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i Ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 200,- og varer ut året. 

 FOR SPØRSMÅL, ring Andrea Viland Ask på 475 20 209, eller mail: andreavilandask@gmail.com


UTFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA MED ALLE! SØK VÅRT DELTAKERFOND 

Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi.

 Søk vårt deltakerfond: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer.