VINTERFESTIVAL 2019 OSLO OG AKERSHUS

VINTERFESTIVAL 2019 OSLO OG AKERSHUS

Vinterens høydepunkt, KFUK-KFUM region Oslo og Akershus inviterer alle sine grupper til å feire Vinterfestival i Helgerud kirke 1. - 3. mars! Velkommen til en helg med show, seminarer, kampkveld, kveldsmingling med quiz-kafé, en annerledes gudstjeneste, gamle og nye venner og masse gøy.

PRIS OG PÅMELDING

Pris: 750kr 

Påmelding skjer i KFUK-KFUM Connect ved at ansvarlig voksenleder melder på sine deltakere. Ingen kan melde seg på festivalen uten tilknytning til en gruppe. Ta kontakt hvis det er spørsmål rundt dette. Bruk den blå påmeldingsboksen som du ser til høyre i skjermbildet. 

I påmeldingen ønsker vi informasjon om: 

- Seminarvalg 

- Samtykke til bruk av bilder til promotering (PR) av arrangementer i regi av KFUK-KFUM 

- Overnatting 

Påmeldingsfrist er satt til 25. februar. På dette arrangementet er det krav om medlemsskap i KFUK-KFUM. Vi tilbyr ulike medlemsskap, disse kan du lese mer om her.

AVMELDING 

Ved avmelding etter 16.februar vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300,-. Ved avmelding etter 27.februar må det betales full pris.  

PRAKTISK INFO 

Vi skal bo på Gjettum Skole i Bærum, du finner enklest frem ved å ta T-bane 3 (Kolsåsbanen) til Gjettum. 

Vi anbefaler alle å ta med en liten sekk til å ha med det du trenger i løp av dagen (Skolen vi bli låst på dagtid). 

Ta med egen kopp og tallerken. 

Praktisk info som sted for overnatting, pakkeliste, program og seminarfordeling blir sendt ut til deltakere.

SEMINARER

 Lørdag 2.mars skal vi ha noen timer med seminar. Vi har invitert mange dyktige instruktører som ønsker å dele av sin kompetanse. I påmeldingen må du velge seminaralternativ 1,2 og 3 i prioritert rekkefølge.  Vi kan ikke garantere at alle får sitt førstevalg, men vi skal gjøre så godt vi kan. 

I år tilbyr vi følgende seminarer:  

BAND SAMSPILL Liker du å spille gitar, trommer bass, piano eller et annet instrument? Meld deg på dette seminaret for å lære mer om samspill. Bandseminaret skal opptre på gudstjenesten. Ta med ditt eget instrument. Vi stiller med trommesett, tangenter og forsterkere.  

GABONG Gabong er er litt avansert kortspill, men seminaret vil bli holdt av en erfaren instruktør og vil blant annet gi et innblikk i: - Teknikker for effektiv hoderegning i gabong - Sorteringsmetoder/hvordan holde kortene, strategier for halvering, gabong, lavest snitt etc. - Hva slags gabongmester er du? - Drøfting av ulike scenarioer og hvordan tvilstilfeller kan løses. - Kortstokken (type kort, antall kort, stokking, antall 2'ere etc). Gabong er et kortspill for flere spillere. Opphavet er ukjent.  

DANS Koreografien som blir innøvd skal vises på gudstjenesten på søndagen. Hvis du kan danse, tror du kan danse eller vil lære å danse så er denne dansegruppen perfekt for deg.

DRAMA Et seminar basert på improvisasjon. Kanskje er du skikkelig god på å improvisere eller kanskje du har lyst til å bli bedre? Uansett så er dette et seminar hvor du kanskje kommer deg litt ut av komfortsonen, heldigvis med god støtte fra andre.  

STRIKKING Har du begynt på et strikkeprosjekt eller vil starte et nytt, men kommer ikke videre? Ta med deg strikketøy, så skal våre dyktige instruktører hjelpe deg videre. Dette er seminaret for den som elsker å skape ting! 

SAMFUNNSENGASJEMENT mer informasjon  om seminaret kommer

RELGIONS FILOSOFI Hva er det å være seg selv? Går det ann å miste seg selv? Dette er seminaret for deg som liker å stille spørsmål, og la deg overraske av nye svar!

SPORTY Ønsker du litt ekstra bevegelse i tillegg til spaserturen Gjettum – Helgerud? Da bør du bli med på Sporty! Vi skal ha det kjempegøy med kjente leker og aktiviteter. Håper vi sees

DIREKSJON kanskje er det nettopp du som skal bli den nye dirigenten i Ten Sing eller er du dirigent, og vil lære noen nye triks? Da er dette seminaret for deg!

FOTO Har du mye eller lite erfaring, og ønsker å bygge videre på kunnskapen om å ta flotte bilder? Da er dette noe for deg! Vi skal gå nærmere og dypere i foto, og lære tips og tricks for å ta bilder du blir fornøyd med. Ta med kamera og eventuelt stativ ++ minnekort!

SOLIST Liker du å synge solo, få opplæring av hyggelig instruktører og synge sanger som topper listene, da er dette seminaret for deg!

SKULKESEMINAR Vondt i vilja? Sliten i lillefingern? Lite keen på fransk-tentamen, og egentlig mest gira på Netflix? På skulkeseminar går vi gjennom hovedprinsippene i god skulke-praksis. Kurset vil bestå av tre hoveddeler: - Unnskyldninger og alibi – Fraværsregelen: hva nå? - Alternativ bruk av tid (stikkord: boller og Litago) I løpet av kurset vil studietur til Coop arrangeres.

TEKNIKERSEMINAR LYD ELLER LYS Interesserer du deg for lyd eller lys? Kunne du tenke deg å jobbe med den tekniske delen av lyd- og lysforming? Vi du lære mer om lyd eller lysteknikk? Er du bare nysgjerrig og synes det høres gøy ut? Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller vært teknikker en stud - her er det tips og triks for alle!

BRETTSPILL OG CHILL Er du ikke så gira på å stresse rundt på scenen? Eller løpe rundt på Sporty? Da bør du ta med deg favoritt-brettspillet ditt og bli med brettspill og chill! Her er det kos og hygge som står øverst på prioriteringslista, samt avslapping, taktikk og terninger! 

NB! alle seminarene tar et lite forbehold med tanke på antall seminardeltakere påmeldt og eventuelle uforutsette avmeldinger av seminarholdere. 

 LURER DU PÅ NOE? Ta kontakt med Torgeir Andersen på e-post eller mobil 90577854


VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!