Vinterfestival på Sørlandet 2020

Vinterfestival på Sørlandet 2020

For tredje år på rad arrangeres Vinterfestivalen på Sørlandet, for ungdommer i alderen 13-19 år. Årets tema er Grønt Fotavtrykk! Vi setter fokus på klima og hva vi kan gjøre for å hjelpe planeten vår.

Program:

Vi møtes i Lund Kirke, i Kristiansand,  kl 1730 på fredagen for innsjekking, og avslutter etter Gudstjenesten på søndag, ca kl 1300. 

Innimellom her kommer det til å bli masse gøy, spennende, lærerikt og nytt. Det blir fokus på klima og Gud, vennskap og morro!!

OVERNATTING OG TING DU MÅ TA MED 

Det blir overnatting på "sovesal" i Lund kirke, så ta med det du vil sove på, f.eks madrass, laken, sovepose, pute 

Det er også lurt å ha med klær, pysj, toalettsaker, eventuelle medisiner. 

Klær til klesbyttemarked, strikketøy(?) og lommepenger til Global-bingo. 

PRIS: 

Det koster kun kr 350 for overnatting, mat og mye gøy hele helga,  og dersom du er medlem i KFUK-KFUM får du 150 kr i rabatt!!

MEDLEMS-RABATT 

Dersom du er medlem i KFUK-KFUM, f.eks gjennom Ten-Sing eller annet får du 150 kr i rabatt. Dersom du ikke er medlem kan du melde deg inn her! Det koster bare kr 200 for hele året og gir deg rabatter på alle leirer og arrangementer fra KFUK-KFUM. 

Du får også andre medlemsfordeler du kan lese om her. 

PÅMELDING:

Påmeldingsfristen er 22.01.2019 - men husk at det kan bli fult så ingen grunn til å nøle! 

Du melder deg på via påmeldingsknappen på venstre side her, eller via connect. Dersom du ikke har brukt connect før må du opprette en bruker. Det er enkelt og alt du trenger er mobilnummeret ditt og følge instruksene.

Dersom du har problemer med påmelding kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

Du vil få en SMS med betalingsinformasjon noen dager etter påmelding. SMS blir sendt til den som logget inn ved påmelding. Dersom noen andre skal betale, send SMS-en videre til rette velkomne. Deltakeravgiften må være betalt for å bekrefte påmeldingen.

Avbestilling etter 22.01. kan gi et avbestillingsgebyr på kr 150. 

VIKTIG: Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på vinterfestivalen er for høy? Søk om støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond: Du kan lese mer om fondet her: kfuk-kfum.no/deltakerfond.

Dersom du trenger hjelpe med søknaden, send en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

LURER DU PÅ NOE MER? 

Ta kontakt med Anne Veronica Dahl, tlf 922 53238

Finner oss også på facebook.