Vinterleir 2020

Vinterleir 2020

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du boltre deg i Lifjell alpinanlegg, gå flotte langrennsturer i preparerte løyper, eller slappe av med brettspill og sosiale aktiviteter på hytta.

avslappende helg

Vestfold og Telemark KFUK-KFUM tilbyr en litt annerledes vinterleir med fokus på å ha det sosialt og hyggelig. Hva du ønsker å gjøre denne helgen er helt opp til deg selv. Vi gir deg muligheten til å dra i alpinbakken. Kanskje du vil spille brettspill og drikke kakao på hytta, eller ta med akebrettet ut for å leke litt? Vi lover å legge til rette for lek og annen moro i de flotte omgivelsene Jønnbu leirsted kan by på. Dette er en opplevelse du ikke bør gå glipp av!

felles transport

Vestfold og Telemark krets arrangerer felles reise. Bussen starter i Sande, og den stopper ved Kopstadkrysset, Fokserød, Nanset kirke og Posrsgrunn togstasjon. Bussen kan ta 50 passasjerer, og det er de 50 første som melder seg på som får plass. De som melder seg på etter dette må sørge for egen transport. 

TID

7.-9. februar 2020

pris

Deltageravgift: 1050 kroner

Betaling for heiskort til alpinbakken kommer i tillegg til deltageravgiften.

påmeldingsfrist

3. februar 2020

Det er bindende påmelding. Ved avmelding påløper et gebyr på 400 kr.