Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Folkehøgskoler

KFUK-KFUMs Folkehøgskoler

KFUK-KFUMs viktigste oppgave er å bygge åpne, trygge fellesskap, der alle barn og ungdommer kan være seg selv, leve og utvikle seg som hele mennesker. Alle unge mennesker trenger å bli bekreftet, hørt og utfordret slik at de tør være seg selv og har mot til å stå opp for andre.

Gjennom folkehøgskolearbeidet får KFUK-KFUM mulighet til å skape et trygt og godt fellesskap som bidrar til at unge mennesker kan utfolde seg og videreutvikle seg selv som mennesker. I dag har vi 5 forskjellige folkehøgskoler med mange forskjellige linjer og tilbud!Bli med til den villeste, vakreste og mest spektakulære delen av Norge. Bli med til isbjørnenes, hvalrossens og storkobbens rike. På 78 grader nord finner du en arktisk drøm.

Les mer om folkehøgksolen på Svalbardfolkehøgskole.no


Oslos eneste folkehøgskole tilbyr grensesprengende muligheter som sikrer deg et fantastisk år. Året gir deg komplett tilgang til både hovedstaden, marka og de herligste vennene på gangen. Alt ligger klart - det er kun opp til deg å gripe mulighetene!

Les mer om folkehøgskolen på Rønningen.no 

Ten Sing Norway

Har du lyst til å bli med i Ten Sing Norway? Utvikle deg som scenisk utøver, pedagog og leder? På Ten Sing Norway får du jobbe med Ten Sing samtidig som du får oppleve det beste folkehøgskolen har å tilby.
Les mer om linjen her Rønningen.no/tensingnorwayFor deg vil dette året utgjøre en forskjell på: Venner, nettverk, hva du er dyktig på, hvilke verdier som er dine, finne ut hvilken utdannelse som passer for deg, utvikle relasjonell kompetanse og vite at du er OK. Vi har tro på våre elever, og vi har tro på det vi gjør. Valdres folkehøgskole har over 100 års erfaring i å drive folkehøgskole og over 10.000 elever har gått ut fra skolen. Vi tror at det sterke engasjementet for å lage et fantastisk år for elevene er det som har gitt skolen den posisjonen den har i dag.

Les mer på vintereventyr.no


Folkehøgskolen Nord-Norge kombinerer naturopplevelser i Tjeldsund, Lofoten og Vesterålen med et unikt sosialt fellesskap. Vi boltrer oss i vakker natur, og lærer om hverandres styrker og svakheter. Det trygge fellesskapet vi har på skolen baserer seg på å gjøre hverandre gode, slik at vi kan skape fine minner og fantastiske opplevelser sammen. Vi kan derfor garantere deg et uforglemmelig folkehøgskoleår der venner, natur og mestring står i fokus.

Les mer på fhsnordnorge.noMAGISKE SEKUND, VENER FOR LIVET!
Du må oppleve det for å forstå det. Du må vere her for å få det. Nå er det din tur!

Ein av Noregs finaste folkehøgskular er eit tidlegare SAS-hotell. Hav, fjordar, strender og Sunnmørsalpar er våre næraste naboar. Det er difor klatrarar, musikarar, filmskaparar, surfarar, skikøyrarar, kunstnarar og friluftsfolk kjem reisande hit frå fjern og nær. Dei vil oppleve noko vilt, vakkert og ekte.

Les mer på Sunnmøre.fhs.no