Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Overnattingssteder/Hostels

Det finnes ulike overnattingssteder drevet av ulike instanser i Norges KFUK-KFUM. Under finner du overnattingsmuligheter i både Bergen, Oslo og London.

Bergen YMCA Hostel

Enten du skal på konsert,skoletur, idrettscup eller på sighseeing er det viktig at du bor i hjertet av byen like i nærheten av der det skjer! Ønsker du overnatting i Bergen sentrum? Valget er enkelt! 

Foto: Bergen YMCA Hostel

Hos oss overnatter du rimelig, i gode senger og du får eget bad og kjøkken på rommet. Sengetøy og tilgang til internett er inkludert i overnattingsprisen. Har du med din egen pc, benytter du trådløst nettverk. Det er også gratis å bruke internettcafeen mens du bor på Bergen YMCA Hostel. 

Du velger romtype etter budsjett. Enkelt, eller dobbeltrom? Fire- eller 6-sengs? Velg et av våre 19 lyse og moderne gjesterom. Alle med egne fliselagte bad og kjøkken. Vi har flotte fellesrom som Peisetuen der du kan møte andre gjester. Vil du slappe av forran tv, gjør du det i Salongen. På gjestekjøkkenet kan du tilbrede gourmet. Fra takterrassen nyter du Bergens flotteste panoramautsikt! 

Klassetur, veninnetur,, storby -weekend, romantisk weekend eller konsert-weekend? Vi tilbyr overnatting i Bergen som dekker alle dine behov! 

For booking og info om priser besøk hjemmesiden vår: 

Oslo Vandrerhjem Rønningen YMCA 

Oslo Vandrerhjem Rønningen YMCA ligger ca 7,5 km fra Karl Johan, i nærheten av Oslomarka med flotte turmuligheter i fantastisk natur. En liten tur til Grefsenkollen er å anbefale for en uforglemmelig utsikt over Oslo by.

Vandrerhjemmet har et stort uteområde med flere tilhørende bygg som innlosjerer vandrerhjemmets gjester. Rommene har varierende romstørrelser med alt fra enkeltrom til 6- sengsrom. Toaletter finnes i korridoren. Frokost er inkludert i prisen, og serveres i hovedbygningen. På Oslo Vandrerhjem Rønningen trives særlig grupper, familier og personer som ønsker tilknytning til naturen.

I hovedbygningen finnes store og hyggelige fellesrom med mulighet for nye bekjentskap, spill og internett. Gratis parkering utenfor.

For booking og info om priser, besøk hjemmesiden vår