Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

ÅRSMØTE I KFUK-KFUM AGDER 2021

Her finner du en oppsummering fra årsmøtet til KFUK-KFUM Agder, som var 24.03.2021.

Onsdag 24.03.2021 avholdt KFUK-KFUM Agder sitt årsmøte med oppsummering fra 2020, og planer for 2021. Det ble som det meste annet for tiden avholdt digitalt pga smittevern-reglene. Det var et godt oppmøte, 20 stk deltok.

Leder i kretsen Kristine Toft Rosland ledet møte og generalsekretær Øystein Magelssen hadde åpning og et flott innlegg om KFUK-KFUM sitt arbeid. 

Odd Bjarne Ellingsen ble valgt til dirigent og ledet oss på en strålende måte gjennom alle årsmøtesakene. 

Valgkomiteen hadde gjort en kjempejobb, og vi fikk på plass nytt styre med 9 medlemmer og 4 vara.

Du kan lese mer om det nye styret her.

Tusen takk til dere som bidro, dere som kom, dere som ikke kunne komme men som gjør en super-viktiig jobb i enhetenen våre og dere som har sagt ja til  å være med i kretsstyret 2021 

Ekstra takk til Kristine Toft Rosland som går av som leder. Du har gjort en flott jobb og vi er veldig glad for at du vil fortsette som vara!

Styret setter pris på tilbakemeldinger igjennom året, så send gjerne en mail til administrasjonssekretær jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no dersom du har noen ønsker, saker vi skal ta opp, ris eller ros.

Vedlagt ligger alle papirene som var oppe på årsmøtet. Her ligger både protokoll fra årsmøtet og et litt lengre referat.