Hva blir viktig nå

2021 er landsmøteår i KFUK-KFUM. Denne gang på regionale samlinger og digitalt. På landsmøte skal vi blant annet bestemme oss for nye toårsmål for KFUK-KFUM. Derfor lurer vi på:

Hva tenker dere blir viktig i KFUK-KFUM-arbeidet som du er en del av?? 

 Hva ønsker dere i tida framover, og hva er avgjørende for å lykkes? Har tenker dere blir viktig i det nye året for klubben, Ten Sing, idrettslaget, Forandringshuset, koret, folkehøgskolen, Åpen Barnehage, Tween Sing, barnegospel, Kulturskolen, kretsen, regionen eller hovedforeningen - eller hva det er du/dere er med i?

Vi vet at dere i gruppa ikke møtes så ofte som før, og at når vi sender ut dette så er det restriksjoner som hindrer innendørs fritidsaktivitet, men kanskje dere kan ta en prat på telefon, gå en tur sammen, eller på andre måter finne sammen noen punkter om hva som er viktig for akkurat deres arbeid. Eller kanskje du kommer på noe selv som du synes er viktig og som du vil sende inn? Ta en prat med de andre lederne, deltakerne, eller send oss dine egne tanker innen søndag 24. januar til gs@kfuk-kfum.no.

Det som blir viktig for dere nå, kan bli viktig for hele KFUK-KFUM! Innspillene dere kommer med nå tar vi med oss når vi i vår skal begynne å forme forslag på toårsmål for 2021-2023. Hva som blir de endelige målene vedtar vi sammen på landsmøte lørdag/søndag 24.-25. april. Hold av helga med en gang, og planlegg hvem som skal være delegater for din gruppe!

Allerede midt i februar sender vi ut mer informasjon om landsmøtesakene til drøfting og mobilisering fram mot landsmøtet. Følg med!

Hilsen fra 


Øystein Magelssen           Thea Solstad  
Generalsekretær             Ass. generalsekretær