Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Kretsen bidrar til en kraftfull gjenåpning av aktiviteter

Etter over et år med pandemi og få fysiske samlinger ønsker kretsen å legge til rette for at arbeidet skal lykkes i gjenåpningen. Har du en god ide til hva din enhet trenger for å revitalisere arbeidet og skape entusiasme og engasjement? Da kan enheten din søke om økonomisk støtte fra Norgesfondet vårt.

Norgesfondet tilhørere KFUK-KFUM Agder og har de siste årene hatt god avkastning. I følge fondets retningslinjer kan vi bruke midler fra avkastningen på gode tiltak for å styrke arbeidet. 

Kanskje dere vil dra på Blå-tur til et ukjent sted? Arrangere noe som kan gi en ekstra gnist til frivillige? Ha pizzakveld med klubb eller Ten Sing, pusse opp lokaler eller ha teambuilding? Det er lov å tenke stort og smått. 

 Vi håper å kunne innvilge de aller fleste søknader, så ikke nøl med å sende oss deres ønsker.

Søknadskriterier: 

  • Det er bare enheter som er meldt inn i KFUK-KFUM Agder som kan søke. Ønsker du å melde inn en ny enhet, må det gjøres før du søker. 
  • Dere kan søke om økonomisk støtte til arrangementer/tiltak som kan stimulere til fornyet motivasjon og medlemsvekst. Herunder også tiltak for å verve og øke motivasjonen blant frivillige. 
  • Maks søkebeløp er 500 kr pr betalende medlem. 
  • Tiltaket må gjennomføres i 2021.

Slik søker dere:

Søknad med beskrivelse av tiltaket og hva dere ønsker å oppnå, budsjett og søknadsbeløp, sendes til: jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no  

Søknadsfrist: 

Ingen! Vi behandler søknadene fortløpende.

 Pengene blir utbetalt når tiltaket er gjennomført og utleggene dokumentert. 

Dersom dere trenger forskudd må dette avtales spesielt. 

Søknadene behandles og innvilges av kretsstyret.

Mer informasjon:

Dersom dere har spørsmål eller trenger mer informasjon er det bare å ta kontakt med administrasjonssekretæren på mail :  jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no eller telefon: 93424326.