Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

SPEKTER-sangen 2016 – noter og bandblekke er her!

Endelig ligger noter og bandblekke til historiens første SPEKTER-sang klart i Musikkbanken! Vi er her er skrevet av vokalisten i Lionheads og ble sunget så det ljomet i teltet under festivalen på Kalvøya i sommer.

Sangen innbyr til allsang på refrenget og er full av energi. Den handler om spekteret av muligheter vi har som mennesker som lever og er her nå. Under kan du lytte til en smakebit.

Mens Lionheadsvokalist og (tidligere) Ten Singer Rudi Leo J. Johansen er mannen bak tekst og melodi, står Hans Olav Baden for korarrangementet. Utgivelsen inkluderer også en egen bandblekke, midt i blinken for dere som ønsker en catchy låt på Ten Sing-konsert eller festivalrepertoaret. Vi er her ligger nå klar til nedlastning på musikkbanken.no

Musikkbanken er en abonnementsbasert noteordning, der KFUK-KFUM i samarbeid med Cantando Musikkforlag AS gir ut digitale noter fortløpende gjennom året. Les mer på musikkbanken.no .


RIV I HJERTET 

Du finner også notene på Riv i hjertet av Sondre Justad, tilpasset og arrangert for kor av Mari Tesdal Hinze. Notene inneholder besifring og egner seg også godt for band. Teksten handler om ”å føle at man lever livet sitt fullt ut, ikke begrenser seg, henger på overflaten, men å tørre å kjenne at det river i hjertet,” sier Sondre Justad. En eksistensiell tematikk som egner seg godt i Ten Sing. 

Can’t stop the feeling 

Sommerens kjempehit av Justin Timberlake er også tilgjengelig for kor og band, arrangert av Sølve Styve Etnestad. Can’t stop the feeling er en fengende og funky, uptempo, discolåt som er ment å få deg til å danse og smile.


Andre artikler i nyhetsbrev 03/16

Se bilder fra Spekter-festivalen på Kalvøya

Stemninga i Sirkusteltet når 1500 ungdommer gir jernet på Følelsen du ...

Signér opprop for etikklov. Skap en mer rettferdig verden.

Lønninger det ikke går an å leve av og dårlig sikkerhet på Du vet at ...

Bli med på leir, festival eller nattcup i høst!

Synes du det er gøy å spille ball hele natta, eller foretrekker du du ...

Kall - en videobloggandakt

I denne videobloggandakten kan du høre Anne Line, prest i St. Jakobs ...