Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Testamentariske gaver

EN GAVE FOR FREMTIDEN

Stadig flere ønsker å testamentere en gave til sine hjertesaker. På den måten kan du sikre at din arv fortsetter å gjøre en forskjell for andre også i tiden etter at du er borte. En testamentarisk gave betyr at KFUK-KFUM kan fortsette å gi gode kristne verdier og opplevelser til barn og ungdom. Ved å tilgodese KFUK-KFUM i ditt testamente, gir du videre den varme KFUK-KFUM-tilhørigheten og de mange KFUK-KFUM-opplevelser som du selv har hatt - til fremtidens barn og ungdom. 

Mange tror at gaven de testamenterer bort må være stor for at den skal bety noe. Slik er det ikke. Hver eneste gave til KFUK-KFUM utgjør en viktig forskjell i arbeidet med gi barn og unge mulighet til å være seg selv og stå opp for andre!

Å skrive et testament er noe mange tenker på, men utsetter. Det kan være vanskelig å ta de første skrittene både følelsesmessig og fordi du føler du har liten kunnskap. Hvis du skriver et testamente, sikrer du at dine eiendeler og midler fordeles slik du ønsker - etter at du har gått bort. Ved å opprette et testament, gjør du det enklere for familie og venner å sikre at dine ønsker blir best mulig ivaretatt.


Vi hjelper deg med testamentet

Vi hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål rundt det å sette opp et testament. KFUK-KFUMs partnere, Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS på Lysaker, gir alle medlemmer og støttespillere til KFUK-KFUM en 20 minutters gratis samtale med en av deres advokater. Deres hovedfagområder er familie- og arverett, fast eiendoms rettsforhold og næringsliv. De er behjelpelige med et bredt utvalg av juridiske tjenester innenfor disse fagområdene. Kontakt dem på as@fbadvokat.no eller telefon: 67111170. 

Har du andre spørsmål rundt testament og testamentariske gaver kan du også kontakte oss i KFUK-KFUM Norge ved generalsekretær Øystein Magelssen på tlf 99704117 eller innsamlingskoordinator Lene Loftesnes på tlf 40404282. 


Testamentariske gaver til KFUK-KFUM er unntatt fra arveavgift, og vil i sin helhet komme vårt arbeid for barn og ungdom til gode. 

KFUK-KFUM er svært takknemlig for de kjærkomne tilskudd organisasjonen får fra mennesker som testamenterer verdier til arbeidet eller som gir en minnegave ved bortgangen til en av sine kjære.