Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Vær med å løfte Ten Sing videre

For meg kan Ten Sing oppsummeres med å stå foran, stå sammen og stå bak. 

Fra mitt aller første møte med Ten Sing ble jeg sett. Det var ledere som ønsket meg der. Som ble kjent med meg og som løftet meg frem. Jeg fikk stå foran. Min stemme ble viktig. Både i mening og i sang. 

Ten Sing var et sted å stå sammen. Helt konkret, ved siden av hverandre, nær og tett på i kor, og i felleskap - sammen om noe. Og vi ble venner. Vennskap jeg tror for meg vil vare livet ut. 

Ten Sing ble etterhvert også et sted for meg å stå bak. Være voksent tilstede og bety noe for andre. Løfte videre. 

Min historie deles av mange. Gjennom 50 år har Ten Sing-bevegelsen gitt varige opplevelser til ungdom og bidratt til unge menneskers utvikling og veivalg. Ten Sing har banet vei for en åpnere kirke og et ungdomsarbeid på ungdoms premisser. 

 Ten Sing-metoden tror på ungdom, viser dem tillit, gir tilgang til scene, mikrofon og bandinstrumenter. Dans, drama og musikk blir til i en sammenheng som peker mot noe annet enn penger og berømmelse. Ten Sing er en arena for å snakke om og oppleve kristen tro og er et av få rom hvor ungdom møter dette i dag. 

 50 år er verdt å feire, men enda viktigere er det å gi Ten Sing-bevegelsen et godt grunnlag for fortsatt å kunne bety mye for mange. For å nå ungdom må Ten Sing være fremoverlent og relevant i møte med ungdom. Av og for. 

 Vi trenger voksne mennesker som gir av sin tid og engasjerer seg, og vi trenger økonomisk støtte. Hjelp oss å med å bringe Ten Sing videre. Engasjer deg og gi en jubileumsgave ved å vippse oss på #10384 eller bruke donasjonsboksen under.

Vi trekker 3 givere som får et signert eksemplar av den nye jubileumsplata «De utrolige – Ten Sing 50 år» med 10 kjente norske artister. 

Stå sammen bak og vær med å løfte Ten Sing videre!Espen Kvamen Amundsen, Musikk-koordinator KFUK-KFUM