Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2021

Z - Sogn og Fjordane - 2021/2022

Leir

Velkomen til Z - KFUK KFUM Sogn og Fjordane sitt nye tilbod for fjorårskonfirmantar. Z - er eit opplegg for ungdom, eit opplegg som varar over eit skuleår med leirar, lokale samlingar og festival. Z skal gje ungdomane ein smakebit av av eit trygt og inspirerande felleskap.

Les mer

Ledere i Vekst Basic 21-22

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. Årets kurs består av 3 helger, 2 digitale samlinger, veiledning, praksis på nattcup og i egen enhet/menighet.

Les mer

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonale kurshelg. Bli med!

Les mer

Minilederkurs Bodø høst 2021

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg, tre kveldssamlinger og praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

Tria junior-helg - AVLYST!

Annet

Arrangementet er avlyst grunnet for få påmeldte. Vi håper du vil komme på Tria junior 2022 :-)

Les mer

Knøttedag - AVLYST!

Annet

Arrangementet er avlyst grunnet for få påmeldte. Vi håper du vil komme på Knøttenatt 2022 :-)

Les mer

TEN SING KONFERANSE 2021

Annet

Påmelding til arrangementet er nå lukket. Ta kontakt med espen@kfuk-kfum.no om du ønsker å melde deg på.

Les mer

Gloria innspilling 2021 releasekonsert og slippefest

Annet

Vi ønsker alle barn og tweens som har vært med på innspillingen av Gloriamusikalen velkommen til releasekonsert og slippefest lørdag 25.september i St. Jakob kirke i Bergen. Her skal vi ferie den digitale utgivelsen av Gloriamusikalen. Det blir glitter og stas, god stemning, lyd og lys. Bli med! :)

LIV-BASIC KURS 2021-2022 for Rogaland og Agder

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Oktober 2021

MILK Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

Leir

Liker du leir? Grubler du på de store og små tingene i livet? Denne kurshelgen er en møteplass for tro hvor du får nye venner, oppleve byens historiske pilegrimsmål og møte engasjerte studenter. Vi skal grave dypere, ha høy aktivitet og stille refleksjon.

Les mer

Høstferietur til Vier

Annet

Velkommen til leir på Vier i høstferien for 7. klasse - 1. vgs Masse kjekke uteaktiviteter og mye kos inne :)

Les mer

Hausttreff 2021

Annet

Hausttreff er for ungdom frå 13. til 19. år og vert arrangert på Nesholmen leirstad. Velkomen til ei fartsfylt helg, med eit godt fellesskap og mykje leik og moro.

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Barne- og tweenshelg 2021

Leir

Velkommen til barne- og tweenshelg, en leir for barn i 1.-8.klasse. Her blir det en helg fylt med god stemning, nye venner, fellesskap, leker, aktivitetsgrupper, gudstjeneste, felleskor og globalaksjon. Tweens som ønsker det kan også overnatte til søndag. Bli med på høstens kjekkeste helg!

Les mer

KFUK høstfest!

Annet

Vi inviterer til KFUK høstfest på KM-huset tirsdag 26. oktober. Det blir foredrag om farger ved Jane Dunkley, kvelsdtanker ved Helene Hellerdal, musikalsk innslag, loddsalg, smørbrød, kaker og kaffe. Velkommen til en hyggelig kveld for damer! Forhåndspåmelding. Pris: 200,-

Ungdomsleir på Solhøgda 2021

Annet

Les mer

KFUK-helg 2021

Annet

Velkomen til ei inspirerande helg på Nesholmen leirstad. Ta med deg ei venninne og kom

Les mer
November 2021

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Nattcup 2021

Annet

Turneringer i volleyball og innebandy. Show, midnattskonsert, aktiviteter, kiosk, dansegulv. Premiering for beste heiagjeng og kostyme. Tema: Disco nights.

KM Kalas

Annet

Kretsstyret i KFUK-KFUM Østfold inviterer deg til KM Kalas 13. november på Kråkerøy! Velkommen skal du være!

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin Nattcup 2021

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattkino, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes med registrering og andakt.

Les mer
Mai 2022

Knøttenatt 2022 på Knattholmen

Leir

Knøttenatt er for barn fra 5 til 9 år som liker å bade, grille, leke og synge sammen med gamle og nye venner.

Les mer
Juni 2022

Tria junior 2022 på Knattholmen

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer
Juli 2022

50+ Knattholmen 2022

Annet

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bord 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2022

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltakerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2022

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer
August 2022

Ten-leir 2022 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Tria-leir 2022 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer