Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Oktober 2020

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer
Juni 2021

"BORTE BRA, MEN HAMAR BEST - mer enn en sommerkonsert"

Konsert/forestilling

Les mer

Trialeir på Tjellholmen

Annet

Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen på Trialeir til Tjellholmen! Sett av 20. - 24. juni for en uke med bading, padling i kano, spill, lek og moro! Leiren er nå fulltegnet. Send en mail til ostfold@kfuk-kfum.no dersom du ønsker å stå på venteliste.

Les mer

Sommerklubben i Asker 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn/tweens som skal begynne i 5.-8. klasse fra høsten. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25 og 26.

Les mer

sommerleirer på Vier 2021

Leir

Nå er leirene fulle og påmeldingen stengt!

Les mer

AVLYST! Tria junior 2021 på Knattholmen

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Vi jobber for å kunne tilby et alternativt arrangement for målgruppen. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon!

Les mer

Musikalskole

Annet

Har du lyst til å synge og danse en hel uke i sommerferien!

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som dette semesteret går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25, 26, 31 og 32.

Les mer
Juli 2021

AVLYST - KFUK-KFUM-Campen 2021

Anbefalt arrangement

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Les mer her: https://kfuk-kfum.no/nyheter/retningslinjer-covid

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Fellesreise til Røst 2021

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin tilbyr fellesreise til Røst 2021 festivalen for deltakere som reiser fra Bergensområdet. Avreise fra Bergen 5.juli på morgenen og hjemkomst på kvelden 9.juli. Vi planlegger å reise med tog, evt. i kombinasjon med buss. Mer detaljert informasjon kommer.

RØST Nasjonal Festivalpilot for Ten Sing og Klubb

Festival

Les mer

AVLYST - 50+ Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 1 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2021

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ten Sing-seminar 2021

Annet

Bli med på kurs og lær mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre! Seminaret er fra 9.klasse - VG3. Du får møte dyktige kursledere og mange andre Ten Singere fra hele landet!

Les mer

Sommerleir på Tjellholmen

Leir

Hurra! Vi kan dra på leir i sommer! Er du klar for svaberg, sol, bading, aktiviteter, underholdning og leirbål? Er du mellom 13 og 19 år? Vil du være sammen, få nye venner og skape ferieminner for livet? Da må du sikre deg en av de siste plassene på sommerleir på Tjellholmen!

Les mer
August 2021

Lederkurs for unge voksne 2021

Lederkurs

Velkommen til seks dagers inspirasjon og kompetanseheving! Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Du får utfordringer, sosialt fellesskap og solid påfyll til egen utvikling som menneske, leder og samarbeidspartner.

Les mer

Tria-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer

Ten-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Sommerleir i Nord-Norge 2021

Annet

KFUK-KFUM i Nord-Norge kan i år igjen inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere - her er det noe for alle. Det arrangeres separat familieleir og ungdomsleir(13-19 år). Sees vi i sommer?

Les mer

Barneleir på Nesholmen 2021

Leir

Velkomen til ein flott oppleving på Nesholmen leirstad. Barneleiren vert arrangert 6. til 8. august 2021 og endeleg kan vi møtast etter over eitt år med korona og nedstengning. Vi inviterer barn frå 1. til 4. klasse til ei hyggeleg helg med vennskap, fellesskap, leik og moro.

Les mer

TRIALEIR - Strandheim 2021

Annet

Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 08. - 13. august 2021!

Les mer

Mpower - sommerskole

Ferdighetskurs/-seminar

Mpower- sommerskole - 8.-10.trinn. Empower er engelsk og på norsk betyr det myndiggjøring. På fem dager skal vi bli bedre på å vite hvordan vi kan endre verden og Bergen og utforske hvordan ungdommer i mye større grad kan kan være med å bestemme over sin egen nåtid og fremtid.

Aktivitetsleir på Nesholmen 2021

Annet

Velkomen til nokre spanande dager med mykje uteaktivitetar, leik og moro. Vi møtes på Nesholmen leirstad til eit sosialt fellesskap der du treff gamle og nye vener. Velkomen!!!!!!!

Les mer

Sensommertreff 2021

Annet

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg på vakre Tjellholmen leirsted! Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat!

Les mer

Pappa/barn-helg 2021

Leir

På seinsommaren er vi igjen klare for Pappa-barn-helg, på Idylliske Kjeldsund leirstad! Her skal fedre og barn i lag med andre fedre og barn utforske skjærgarden kring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurransar høyrer også med på programmet!

Les mer
September 2021

Z - Sogn og Fjordane - 2021/2022

Leir

Velkomen til Z - KFUK KFUM Sogn og Fjordane sitt nye tilbod for fjorårskonfirmantar. Z - er eit opplegg for ungdom, eit opplegg som varar over eit skuleår med leirar, lokale samlingar og festival. Z skal gje ungdomane ein smakebit av av eit trygt og inspirerande felleskap.

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2021/2022

Annet

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

TEN SING KONFERANSE 2021

Annet

Les mer

Gloria innspilling 2021 releasekonsert og slippefest

Annet

Vi ønsker alle barn og tweens som har vært med på innspillingen av Gloriamusikalen velkommen til releasekonsert og slippefest lørdag 25.september i St. Jakob kirke i Bergen. Her skal vi ferie den digitale utgivelsen av Gloriamusikalen. Det blir glitter og stas, god stemning, lyd og lys. Bli med! :)

Oktober 2021

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

Leir

Liker du leir? Lar du deg engasjere av kristen tro? Grubler du på de store og små tingene i livet? Denne kurshelgen er en møteplass for tro hvor du får nye venner, oppleve byens historiske pilegrimsmål og møte engasjerte studenter. Vi skal grave dypere, ha høy aktivitet og stille refleksjon.

Les mer