Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Støtt oss


SAMMEN FÅR VI UTROLIGE TING TIL Å SKJE

Hver dag - hele året - kan tusenvis av barn og ungdom delta i Norges KFUK-KFUMs trygge felleskap og attraktive aktivitetstilbud. Dette får vi til takket være alle våre givere og frivillige.

Norges KFUK-KFUM er helt avhengig av frivillig innsats og økonomisk støtte for å kunne opprettholde og videreutvikle våre lokale gode ukentlige aktivitetstilbud, ledertreningsprogram og årlige leirer og festivaler for barn og ungdom.

Det er flere måter å støtte arbeidet på - du kan velge å gi et engangsbeløp eller du kan velge å gi faste regelmessige bidrag. Som fast giver blir 60% av beløpet benyttet til arbeid i ditt nærmiljø og 40% til landsdekkende programmer. Du kan også velge å øremerke din gave til ett spesielt formål. Uansett hvordan du velger å hjelpe, din gave er svært viktig slik at vi i fellesskap kan gi barn og unge et åpent møte med Jesus og trygge møteplasser der de kan få utvikle hele seg.

På sidene i menyen kan du velge å gi ditt bidrag på den måten som passer deg best.

Vårt kontonummer er: 3000.17.11500

Vipps (10384) 

Start en facebookinnsamling her

Tusen takk for din gave som bidrar til at vi kan nå vårt formål som er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi vil hjelpe mennesker å leve og vokse i tro på Jesus Kristus og mellommenneskelig forståelse, samt utfordre til engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt.Filer for nedlasting