Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Minnegaver

Å gi en minnegave kan være et godt alternativ eller supplement til å gi vakre blomster når en nær person har gått bort. Stadig flere velger å vise sin deltagelse og medfølelse ved å gi en minnegave til en organisasjon eller et formål som betød mye i livet til den som gikk bort. På denne måten kan du minnes den du har mistet ved å bidra til å bygge videre det arbeidet som han eller hun tok del i.

Norges KFUK-KFUM er svært takknemlig for alle slike gaver til våre program og aktiviteter. De bidrar til at enda flere barn og ungdom kan få leve som hele mennesker med ånd, sjel og kropp.

Ved minnegaver setter du beløpet du vil gi inn på kontonummer 3000.17.11500. Det er viktig at betalingen merkes med ”Minnegave og avdødes navn". Ved å merke innbetaling med navnet til den avdøde har de pårørende mulighet til takke i etterkant.

Dersom det er ønskelig at det skal stå i dødsannonsen at pårørende ønsker en minnegave til Norges KFUK-KFUM, kan du skrive at en gave kan settes inn på konto 3000.17.11500, merket med navnet på avdøde.

Spørsmål? Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med for mer informasjon på tlf 22 99 15 10, eller send oss en epost på post@kfuk-kfum.no