Ferie for alle 1 Knattholmen 2020

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.


EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIR

Det har sittet langt inne å ta denne avgjørelsen, og vi har håpet i det lengste at det skulle la seg gjøre å gjennomføre FFA.

Tiden vi er inne i er virkelig ekstraordinær. Dette er første gang i Knattholmens historie at vi har vært nødt til å avlyse leirer på grunn av pålegg fra myndighetene. Vi vil overleve som leirsted, men vi er avhengig av at dere som er glad i Knattholmen og leirlivet her vil være med på fremtidige sommerleirer og arrangementer på leirstedet.

DERE ER ALLE VELKOMMEN TIL FFA1 SOMMEREN 2021


Aktiviteter: Kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noen. Du velger selv!

Bibeltimer tilpasset de ulike aldersgrupper.

Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden.

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

Bespisning: I hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

Tema for årets leir er "Håp?"

Årets bibeltimeholder er Øystein Magelssen

ferie for alle

er en familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av Norges KFUK-KFUM sentralt. Noe program er felles, noe gjør de hver for seg.

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

HAR DERE ALDRI VÆRT PÅ FFA1 FØR?

Og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med årets vertskap: Marita og Hans Magne Ådland, Birgit Johanne og Stian Wirgenes, Håvard og Karianne Grønli epost: vertskapet.ffa1@gmail.com

Pris medlem:

  • Voksne og barn født 2004 eller tidligere: kr. 3 300,-
  • Barn født 2005 - 2016: kr. 2 400,-
  • Barn født fra 2017: 0

Pris ikke medlem:

  • Voksne og barn født 2004 eller tidligere: kr. 3 800,- 
  • Barn født 2005 - 2016: 2 900,-
  • Barn født fra 2017: 0
NB: Bindende påmelding


Det åpnes for påmelding søndag 1. mars.


Det kan fort bli fullt, og det er "først til mølla" -prinsippet som gjelder.

Dugnadsoppgaver

Vi vil gjerne at hver voksen velger 2 eller 3 dugnadsoppgaver ved påmelding - om mulig i prioritert rekkefølge. De fleste vil få ansvaret for bare en av disse. Dere kan velge mellom disse oppgavene. Dugnadsoppgaver FFA1 2020

Valg av oppgavene gjøres i vårt elektroniske påmeldingskjema. Du kommer til dette ved å trykke på linken "Påmelding" øverst til høyre på denne siden.

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø.

Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

Knattholmens hjemmeside


Filer for nedlasting