KFUK-KFUM Bjørgvin: NATTCUP 2.0

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin: NATTCUP 2.0

AVLYST! Synes du det er trist at den tradisjonelle Nattcupen ble avlyst? Fortvil ikke, vi lanserer Nattcup 2.0! Dette blir en kampkveld med minecraft, gaming, konkurranser, god stemning, livestream og moro. Hver gruppe samles lokalt og får tilsendt opplegget på forhånd. Bli med!

TID

Nattcup 2.0 gjennomføres samme dag som Nattcupen skulle vært gjennomført, altså fredag 20.november.

Kampkvelden starter klokken 19:00 og avsluttes klokken 22:30. 


STED

Gruppene møtes lokalt på sitt vanlige møtested (kirken, menighetshus, skole el.lign). Husk å booke lokalet og gjøre nødvendige avtaler om bruk.


program

Det blir en kampkveld bestående av konkurranser, utfordringer, mobilspill, minecraft og god stemning. Kampkvelden ledes i en livestream og det føres resultatlister underveis, før det til slutt kåres en vinner. Gruppene konkurrerer både med og mot hverandre. Det blir i tillegg stemningsrapporter underveis fra de ulike deltakende gruppene. Vi oppfordrer gruppene til å kjøpe inn litt snacks og mat slik at det blir ekstra hyggelig å være med. Konkurransene kan bli alt fra å pynte kake, bygge høyest tårn til å få høyest score i et spill. Det blir med andre ord noe for enhver smak. Vi tar også gjerne i mot forslag til konkurranser dere vil synes er gøye! 


PÅMELDING 

Det er ikke lenge til 20.november og Nattcup 2.0. er et alternativt arrangement som raskt har blitt lansert, pga. av begrensningene som de pågående lokale korona-tiltakene i Bergen kommune gir. Derfor blir det en veldig kort påmeldingsperiode, men vi håper at dere allikevel greier å kaste dere rundt og bli med! :)

Påmeldingsfristen er 15.november. 


PRIS 

For å dekke noen av de administrative og praktiske kostnadene ved arrangementet er det en deltakeravgift pr gruppe avhengig av deltakerantallet. Vi håper på forståelse for dette. 


Medlemsgrupper:

Grupper bestående av 0-10 personer: 350 kr

Grupper bestående av 11-20 personer: 500 kr

Grupper bestående av over 20 personer: 750 kr


Ikke-medlemmsgrupper:

Grupper bestående av 0-10 personer: 450 kr 

 Grupper bestående av 11-20 personer: 600 kr 

 Grupper bestående av over 20 personer: 850 kr


Når du melder på din gruppe så legger du inn rett reiseleder-produkt tilsvarende hvor mange deltakere dere er i din gruppe. Skulle dere bli færre/flere enn påmeldt innen 15.november gir dere bare beskjed, så ordner vi dette.

Vi sender ut sms/e-post til ansvarlig voksenleder med faktura for gruppeavgiften.


KONTAKTinformasjon til arrangør 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med daglig leder i KFUK-KFUM Bjørgvin, Alice J. Vatnehol tlf. 98 66 78 69, alice@kfuk-kfum.no