KFUK-KFUM demokratikurs er et todagers kurs for deg mellom 15-26 år med med mål om å øke din kompetanse om demokratiske prosesser slik at du blir bevisst på dine muligheter, tørr å bruke din ytringsfrihet, samt får erfaringer i demokratiarbeid til bruk i lokale demokratiske forum.

Kurset arrangeres av Forandringshuset Lederakademi og er en god introduksjon i demokrati og møteteknikk, og vi oppfordrer derfor alle enheter, hovedforeninger og kretser om å sende sine medlemmer og unge ledere til kurset.

Tid: 2.-3. mai 2019

Påmeldingsfrist: 1. april 2019

Pris for demokratikurset, inkl. overnatting og alle måltider: 2200kr

Demokratikurset åpner med ankomst og registrering mellom kl. 10.00 – 11.00 på Haraldsheim i Oslo. Programmet starter med lunsj kl. 11.00. 

Adresse dag 1: Hi Hostel Oslo Haraldsheim, Haraldsheimveien 4, 0587 Oslo
Adresse dag 2: Gamle museet, Dronningens gate 4, 0152 Oslo 

KFUK-KFUM demokratikurs har tidligere vært linket til landsmøtet i KFUK-KFUM, men arrangeres i 2019 som et selvstendig kurs. Demokratikurset er åpent for alle, uavhengig av deltakelse på landsmøtet. Deltakere på demokratikurset som skal stille som delegater på landsmøtet, får i midlertidig rabattert pris på landsmøtet 2019. 

OVERNATTING

Alle deltakere på KFUK-KFUM demokratikurs 2019 overnatter på Haraldsheim. 
Ved behov for ekstra overnattinger, ta kontakt direkte med Haraldsheim.

søk om støtte til deltakelse

For enheter som sender deltakere på kurset, vil det være mulig å søke om frifondstøtte for deltakelsen på demokratikurset. På grunn av krav fra fordelingsutvalget, er det ikke mulig for mellomledd som hovedforeninger og kretser å søke om støtte. 

Frist for å søke om frifondstøtte: 30. april 2019.

Les mer om søking av frifondstøtte til deltakelse på demokratikurset i artikkelen nedenfor. Her finner du også svar på mange av de vanligste spørsmålene for støtten til demokratikurs 2019.

Kontaktperson

Ved spørsmål vedr. KFUK-KFUM demokratikurs 2019, ta kontakt med Forandringshuset Lederakademi ved programutvikler for ungt lederskap, Ingvild Storvoll på ingvild.storvoll@kfuk-kfum.no

Søk om frifondstøtte til demokratikurs

For enheter som sender deltakere på demokratikurset, vil det være mulig å søke om for ...