Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

VI GJENTAR SUKSESSEN! HEDMARK OG OPPLAND KRETS ARRANGERER SITT EGET LEDERE I VEKST BASIC-KURS 2020/21 - BLI EN "LIV´ER" DU OGSÅ!!

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere I vekst (LIV)-kurs! LIV-kurset ønsker å stimulere til kristen vekst og personlig utvikling. Gjennom teori og praksis skal du utvikle lederkompetanse. Kursdeltakerne lærer gjennom erfaring, samhandling med andre, undervisning og veiledning. Dette er nyttig kunnskap å ta med tilbake til det lokale arbeidet!

LIV står for Ledere i vekst, og LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. LIV Basic er utviklet av KFUK-KFUM. Vi tror at unge mennesker kan være synlige og troverdige ledere og talspersoner. Vi kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse, og du blir en del av et stort lederfellesskap som jobber under KFUK-KFUMs slagord "Vær deg selv. Stå opp for andre."

HVA FÅR DU?

 • Fire fantastiske helger med læring, påfyll og vennskap (4 helgesamlinger á 2 døgn) 
 • Innføring i sentrale ledertemaer 
 • Lederpraksis med spennende utfordringer i team og på egenhånd (25 timer) 
 • Personlig veiledning underveis (3 mentorsamtaler à 1 time) 
 • Vennskap og fellesskap med andre unge ledere 
 • Kursbevis etter gjennomført LIV Basic 
 Totalt vil LIV Basic for en deltager bestå av ca. 100 timer bestående av praksis, undervisning, turer, veiledningssamtaler og egenarbeid.

DATOER FOR DE 4 KURSHELGENE:

 • HELG 1 "LUDVIK" - LederUtvikling Drevet i Villmark som Intensiv Kursing 2.-4.okt, Åstadalen
 • HELG 2 "VÆR DEG SELV" (dato finner vi sammen), Nordre Ål kirke, Lillehammer
 • HELG 3 "MAKT, PÅVIRKNING OG ANSVAR" i jan (dato kommer), Valdres folkehøgskole (med bl.a. hundekjøring..!) 
 • HELG 4 "STÅ OPP FOR ANDRE" i mars/april (dato kommer), Hamar
Ta kontakt om datoene for helgene er avgjørende for om du melder deg på LIV-kurs eller ikke! 

Les mer om de ulike helgene i brosjyra nederst på sida.

PÅMELDINGSFRIST

29.sept 2020

Avmeldingsfrist: 9.sept. Ved avmelding etter denne datoene refunderes kun 75% av deltakeravgiften. 

Kurset forutsetter medlemskap i KFUK-KFUM. Det koster 200kr pr. år om man ikke er medlem fra før. Det er bare å ta kontakt ang. spørsmål rundt medlemskap!

PRIS 

Kurset inkludert fire helger koster og kr. 3 900. Mange menigheter/enheter dekker hele eller deler av kursavgiften mot praksis i lokalt arbeid. Ta kontakt med din menighet/enhet for mer informasjon om de lokale støtteordningene. 

Husk at du alltid kan søke KFUK-KFUMs Deltakerfond om støtte til kurs og arrangementer om man ikke har råd! Les mer på https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond

VEIEN VIDERE SOM LEDER

En leder blir aldri ferdig utviklet. Den gode nyheten for deg er at LIV Basic gjør at du er kvalifisert til å delta på en rekke knallgode lederkurs i KFUK-KFUM. Etter fullført kurs kan neste steg for eksempel være: 

 • LIV Global, med tur til en av våre partnere i Afrika eller Asia
 • LIV Tro og identitet med tur til Taizé, Frankrike

HAR DU SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets: Hans Martin Vilberg, epost hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no eller tlf 97549276 

BROSJYRE