Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

Liker du leir? Grubler du på de store og små tingene i livet? Denne kurshelgen er en møteplass for tro hvor du får nye venner, oppleve byens historiske pilegrimsmål og møte engasjerte studenter. Vi skal grave dypere, ha høy aktivitet og stille refleksjon.

Bli med til bergen 8.-10 oktober 2021

Denne høsten får du sjansen til å fordype deg i spørsmål om hva du tror på og hvilken betydning det får for deg og dine valg. Kjenn på leirfølelsen. Opplev Bergens kjennemerker Bryggen og Ulriken. Oppdag nye sider ved din egen tro og byens historie.

program

Ledere i Vekst: Identitet og Tro er et lederkurs hvor deltakerne i fellesskap får støtte til å utvikle og gi uttrykk for sin egen tro og identitet. Vi skal utforske Bibelen, byen, film og gudstjeneste på jakt etter hvordan tro og identitet kommer til uttrykk og blir til handling. Det blir bidragsytere fra KFUK-KFUM og ledere fra ulike kirkelige utdanningsinstitusjoner. 

 Lørdag kveld skal vi ha filmvisning av Disco og Helt Ærlig, et samtalekonsept hvor vi denne gangen snakker om tema fra filmen. Til søndag skal vi lage vår egen gudstjeneste. Helgen blir rammet inn av fellesskap med plass for lek, måltider og aktivitet, - samtaler, nye bekjentskaper og rolige kveldsavslutninger. Målgruppe er unge 17-19 år. Programstart fredag kveld kl 19.00  Programslutt søndag kl 14.00. 

Se nederst på siden for mer info om program!

Sted

Vi bor på Montana Vandrehjem ved foten av Ulriken. Her bor vi på firesengsrom med eget bad. Her er det matsal og fellesrom vi skal bruke til samlingene våre. Det er 15 min med buss til sentrum og en liten time opp trapper og sti til Ulrikens topp. 


PRIS 

Deltakerpris: 2100,- 

Medlemspris: 1850,- 

Pris før tidligfrist (medlemmer): 1650,- 

Medlemsskap: 200,-

påmelding

Påmelding gjøres via ansatte i krets eller region, eller ansvarlig voksenleder i din gruppe. Noen kretser arrangerer også kurskvelder gjennom året for de som reise sammen på denne kurshelgen. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hvordan du skal melde deg på! 

Tidligfrist: 30. juni 2021.  

Påmeldingsfrist: 30. august 2021.

Kontakt

Kristin Utle, Programutvikler Ungt Lederskap, KFUK-KFUM Norge

kristin.utle@kfuk-kfum.no

99 70 10 81

Finn din krets/region her!

smittevern

Vi ønsker å skape åpne og trygge tilbud for unge også under korona-pandemien! Vi samarbeider med Montana vandrerhjem om å følge de nasjonale og lokale myndigheters retningslinjene som vil gjelde i oktober. Montana følger bransjeveiledere for overnatting og materservering. Vi følger råd og veiledninger for aktiviteter for barn og unge fra Folkehelseinstituttet.

Dagsprogram

Her finner dere en oversikt over helgen. Med forbehold om endringer!

Fredag:

18.30-20.30: Ankomst og pizza

20:30: Velkomstsamling, bli kjent, temaintroduksjon

22.30: Kveldsavslutning

Lørdag

8.30: Frokost, matpakkesmøring og reise til St. Jakob kirke i sentrum

10.-12: Kursopplegg i St. Jakob

12-14: Aktiviteter rundt historiske steder i Bergen

15: Gudstjenesteverksted i St. Jakob

16:30: Fritid med mulighet for blant annet mer byvandring eller tur til Ulriken

19:00: Middag på Montana

20:00 Filmvisning og Helt Ærlig

Sosialt, refleksjonsgrupper og kveldsavslutning.

Søndag

8:30: Frokost og avreise fra Montana

ca 10: Forberedelse og gjennomføring av egen gudstjeneste i St. Jakob

12-14: Kirkekaffe/matpakke, kursøkter og avslutning