Milk Bodø 2019

MILK Bodø 2019

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

MILK-helga arrangeres på skjerstad 27.-29. september. Her blir vi bedre kjent med hverandre og har lederskap som tema. Hva gjør en leder, hva er gode lederegenskaper og finnes det forskjellige ledertyper? Vi er mye ute og får noen utfordringer i "The challenge". På søndagen lager vi vår egen gudstjeneste.

Etter helga møtes vi til to temakvelder 16. oktober og 13. november. Her tar vi opp igjen det vi jobbet med på helga og vi forbereder oss også til å være med på Høstfestivalen i Hunstad kirke 21.-24. november.

milk-kurset deltar på hele høstfestivalen. Her er vi en del av et stort lederteam og vi har en del praktiske arbeidsoppgaver. En dag har vi et eget milk-seminar. og ellers er vi en del av det store fellesskapet på festivalen med show, seminar, global-dag og mye sosialt og gøy

Etter festivalen har vi en egen avslutning med utdeling av kursbevis.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med
Roy Ekrem, daglig leder KFUK-KFUM Nordland, 99292804 / roy.ekrem@kfuk-kfum.no
Linn-Marie Estensen (Saltstraumen menighet), 47457504 / le957@kirken.no

Filer for nedlasting