Sommerleir på Tjellholmen

Sommerleir på Tjellholmen

Hurra! Vi kan dra på leir i sommer! Er du klar for svaberg, sol, bading, aktiviteter, underholdning og leirbål? Er du mellom 13 og 19 år? Vil du være sammen, få nye venner og skape ferieminner for livet? Da må du sikre deg en av de siste plassene på sommerleir på Tjellholmen!

Tjellholmen er en fantastisk øy i Hvalerskjærgården. Vi satser på varme og herlige sommerdager fylt med kano, bading, capture the flag, grilling, leirbål og mange andre morsomme aktiviteter! Vi gleder oss til å møte deg på Tjellholmen!

OVERNATTING OG MAT 

Tjellholmen har sovehytter med rom med senger til 4-10 personer. Reiser du alene eller med en venn eller to, skriv gjerne på påmeldingen hvem du ønsker å bo på rom med. Grupper som reiser sammen får tildelt antall rom på forhånd og fordeler selv hvem som skal sove på rom sammen. Maten lages av ansatte på leirstedet. Husk å skrive inn dietter og/eller allergier som kommentar ved påmelding.

PRIS 

Prisen for deltakere som er medlem i KFUK-KFUM er 1900 kr. For dem som ikke er medlem koster leiren 2300 kr. Medlemskap koster 200 kr i året, og man kan melde seg inn her. Ledere som reiser med gruppe betaler egen pris. Ta kontakt på roa@kfuk-kfum.no ved spørsmål.

NB! Det er mulig å søke deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften. Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. Les mer om vårt deltakerfond her!

PÅMELDING 

Påmeldingen er åpen! Meld på deg selv, eller din gruppe, ved å bruke den blå påmeldingsknappen i høyre marg!

KORONA OG GJENNOMFØRING 

Alle våre arrangementer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde på denne leiren. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgifter bli refundert.

SPØRSMÅL? 

Kontakt programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård på e-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no