Ten-dag på Knattholmen

Ten-dag på Knattholmen - AVLYST

Vi inviterer tenåringer til en dag fylt med morsomme aktiviteter både ute og inne, i ekte Knattholmen-stil!

Vi gleder oss til å se deg!

Ten-dag er et arrangement på Knattholmen leirsted utenfor Sandefjord. Her er det perfekte forhold for morsomme aktiviteter både ute og inne, sammen med ungdommer fra hele kretsen. Inne vil legge opp til aktiviteter som brettspill og hygge. Ute vil vi kjøre kjempehuska hvis været tillater det, og andre uteleker.

Når?

Ten-dag arrangeres 6. mars. Det er oppmøte kl. 15, og programmet varer til kl. 21. Det vil bli servert mat, så det er viktig at du oppgir eventuelle allergier/diettbehov i påmeldingen.

aldersgruppe

Ten-dag er for ungdommer i alderen 13-18 år.

pris

Ten-dag koster 200 kr.

Vilkår for avmelding: Dersom du melder deg av før 3. mars, må du betale 50% av deltakeravgiften. Melder du deg av etter 3. mars, må du betale hele beløpet.

Hvis vi må avlyse grunnet Korona-situasjonen, må du ikke betale noe.

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta på våre arrangementer. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge som ønsker det kan delta på våre aktiviteter, uavhengig av foresattes økonomi. Les mer og send søknad her: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond

påmelding og betaling

Påmelding gjøres ved å trykke på den blå knappen til høyre på siden.

Omtrent en uke før arrangementet vil du motta en SMS med betalingsinformasjon. Har du noen spørsmål knyttet til dette, må du bare ta kontakt på e-post: vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no

korona-situasjonen

Det skal være trygt å delta på arrangementer hos oss. Vi vil følge alle anbefalinger for smittevern. Hvis det blir utfordrende å gjennomføre Ten-dag med tanke på Korona-situasjonen, vil vi avlyse. Denne avgjørelsen vil bli tatt i god tid før arrangementet. Dersom vi må avlyse, vil ikke deltakere bli økonomisk belastet.

spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål knyttet til arrangementet, kan du kontakte oss på: vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no.