Ten-Leir på Knattholmen!

Ten-Leir på Knattholmen!

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!Ten-leiren på Knatth


Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!Ten-leiren på Knattholmen er alltid en suksess. Her blir det beachparty, varme sommerkvelder, bading og kristent fellesskap. 

AKTIVITETER 

Den største attraksjonen vi kan by på er båttur til den fantastiske øygruppa Stauper. Her skal vi være en hel dag og boltre oss i sjøen, og nyte sola på glattskurte svaberg. Dette er vårt svar på middelhavets øyhopping. I tillegg kan vi by på klatring, kjempehuska, kano/kajakk, bruskasseklatring, energikamp, beachvolleyball, fotball og mye mer. 

 PROGRAM 

Våre flinke programledere vil lede oss i sang, dans og elleville leker. De får god hjelp av husbandet som sørger for at det blir bra trykk i festsalen. Ved morgensamlingene vil vi dessuten få høre spennende bibelhistorier, og i løpet av leiren blir det utendørs gudstjeneste. Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer et stemningsfult beachparty en av kveldene. Vi serverer tropisk punch og grillene blir tent. Et magisk øyeblikk du ikke bør gå glipp av. 

KNATTHOLMEN LEIRSTED 

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

 PRISER 

Medlemspris: 1 900,- Ordinær pris: 2 300,- 

 ALDER 

13 - 16 år 

 PÅMELDINGSFRIST 

29. juli