Trialeir 2019 Strandheim

Trialeir 2019 Strandheim (Oslo og Akershus)

Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 4. - 9.aug 2019! Her møtes ungdommer og barn i et fantastisk fellesskap for å bade, leke og lære av hverandre i idylliske omgivelser!

NB! NB! Leiren er nå full, og vi har ventelister. Siste frist for avmelding på arrangementet er 1. juni - da åpner opp for eventuelle åpne plasser til deltagere på venteliste!

Trialeir er både et arrangement for barn/tweens fra 3.-7. klasse, og et lederprogram for unge ledere fra 13 til 19 år. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer i ulike aktiviteter hele uken. I KFUK-KFUM ønsker vi å utfordre og ta vare på hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og ser sitt oppdrag å legge til rette for at unge mennesker får utfolde og utvikle seg som hele mennesker. Trialeir står for Triangelleir og viser til KFUK-KFUMs trekantlogo.

Sommeren 2019 gjennomføres leiren fra søndag 4. august til fredag 9. august (uke 31/32) på Strandheim leirsted i Nærsnes i Røyken kommune. Trykk her for å lese mer om lederkursene. 

Pris/Betaling

Medlemspris: kr. 3 000

Ordinærpris: kr. 3 500

Søskenpris (søster eller bror som deltager): kr. 2500. Forutsetter medlemskap for alle søsken. Første søsken betaler full pris, påfølgende søster/bror velges med rabatt ved påmelding. 

Medlemspris via medlemskontigent - sikre deg medlemskap i dag! 

For å benytte medlemspris, også på søskenrabatten, må du være medlem av KFUK-KFUM. Vi anbefaler at man melder seg inn i KFUK-KFUM så fort som mulig for å sikre medlemspris. Les mer om medlemskontigent her. Å bli medlem du gjøre nå med en gang ved å trykke her!

Er du usikker på om du er medlem eller har en bruker allerede, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 99 15 10 eller medlem@kfuk-kfum.no. 

Deltagerfondet

KFUK-KFUMs Deltagerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer og aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer om hvordan man søker her

Ønsker du å være med å gi din støtte til Deltagerfondet kan du gjøre det her

PÅMELDING 

Påmeldingen åpner mandag 1. april. Systemet åpner kl. 00:00 på mandag morgen, og det vil være mulig å melde seg på da. 

Hvis du ikke har en bruker fra før i vårt system, så kan dette ordnes i forkant. Vi anbefaler da at du melder deg inn for å sikre deg medlemsprisen. Trykk her for å melde ditt barn inn i KFUK-KFUM. 

Det gjelder å melde seg på tidlig for å sikre plass! Benytt den blå påmeldingsknappen i høyre marg på denne siden når påmeldingen er åpnet.

Ulykkesforsikring

Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUMs regi. 

Kontakt

Programkoordinator i KFUK-KFUM Oslo og Akershus, 

Margrethe Steinert mobil  48159591 eller e-post