Ungdomsleir på Solhøgda 2019

Ungdomsleir på Solhøgda 2019

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder.

HÅPER DU BLIR MED! 

Solhøgda er en fantastisk plass på Øynaheia i Froland kommune og vi ønsker å invitere deg som er mellom 13 og 19 år på senhøstens vakreste eventyr! Leiren varer fra fredag klokka 18 til søndag ca klokka 12 og vi byr på gøyale aktiviteter ute og inne, sang og musikk, kiosk, digg mat og garantert topp stemning fra start til slutt.

GODE GRUNNER TIL Å BLI MED: 

Bra folk, kule ledere, gode møter, kortspill, ringleker, grillmat, bra folk (verdt å nevne to ganger) og MYE mer. 

Gode grunner til å ikke bli med: Ingen. Kanskje omganssyke........

Påmelding:

Du melder deg på via connect. Bruk linken oppe til høyre. Dersom du ikke har vært inne på connect før trenger du kun et telefonnummer for lage ny bruker.

PRIS: 

Leiren koster 350 kr, men dersom du er medlem i KFUK-KFUM får du kr 100 i rabatt og betaler bare kr 250. Du vil få en SMS med betalingsinfo når du har meldt deg på. Husk å betale før fristen.

Hvordan bli medlem av KFUK-KFUM?

Det koster nå i høst 100 kr og bli medlem av KFUK-KFUM resten av året, og du vil da i tillegg til rabatt på leiren, få mange andre fordeler, (se mer om de her), så heng deg på:) 

Du kan melde deg inn i KFUK-KFUM her, og det må du evnt gjøre før du melder deg på leiren, for å få rabatt. Dersom du trenger hjelp med innmelding eller påmelding kan du tak kontakt med jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no. Du vil få en betalings SMS på det tlfnummeret som er registrert på deltakeren og den må være betalt før leiren. Dersom du ønsker å betale den med VIPPS kan du gå inn her og legge inn KID nummeret. 

ALLE MED: 

VIKTIG: Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på ungdomsleiren er for høy? Søk om støtte fra KFUK-KFUM: kfuk-kfum.no/deltakerfond eller send en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

TA MED: 

Bibel 

Sovepose, laken og putevar, 

Håndkle og toalettsaker 

Klær og sko til å være ute Innesko og inneklær 

1 kartong melk eller juice, og et pålegg til frokostbuffeen 

SPØRSMÅL OM LEIREN? 

Kontakt Espen Kjørven, tlf 415 77 267.