Vintertreff 2019

Vintertreff i Florø 2019

Laurdag 2. mars er dagen for kreativitet, sang og glede! Vintertreffet har mykje kjekt på programmet. Alt frå kick off, kafe, vorspiel m/open scene og konsert med fyrverkeriet Ten Sing Norway .Ein flott arena til å møte og få nye venner, utfolde seg på scena, slappe av og nyte vakker song og musikk.

VinterTreff på laurdag og Gudsteneste på søndag

Ung kreativ dag

Kom og bli med på dette fantastiske arrangementet. Tenk at heile Ten Sing Norway kjem med sitt forrykande show! Laurdag byr som sagt på mange godbitar:

  • Kl. 12.00 KICK OFF, Havglytt
  • Kl. 13.00 lunsj, Havglytt
  • Kl. 14.00 WORKSHOP, Havglytt
  • Kl. 18.00 MAC Florø dinner, Havglytt
  • Kl. 19.00 VORSPIEL m/open scene, Havglytt
  • Kl. 20.00 Konsert m/ Ten Sing NORWAY - Florø Kirke
  • Kl. 21.30 Kafè m / open scene, Havglytt
  • Kl. 22.30 GOSPELNIGHT i Florø kyrkje 

(Gudstjeneste i Florø Kirke søndag 3. mars kl. 11.00. Ten Sing Norway deltek).

Seminar på workshop`n

1. BAND: 

Dette er seminaret for deg som allereie speler eller vil lære å spele eit instrument. Du kan få prøve å spele i band med Ten Sing Norway sitt nye elektroniske oppsett med synther og trommepad. Du kan også ta med eigne instrumenter. Her får du oppleve korleis det er å spele med tracks, lydspor som spilles av frå ei datamaskin. Du blir utfordra til samspel med både dei andre bandmedlemmene og den nådelause presise datamaskina 

 2. DRAMA 

Her får du høve til å tenke nytt om drama. Det blir dramaleik, dramaøvelsar og muligheit for å lage et eige produkt! Du vil også få muligheit til å få nyttige tips og triks til å lage eigne dramastykker til deg og/eller din dramagruppe. 

 3. DANS 

Her får du lære om korleis ein kan bruke dans og bevegelse i Ten Sing og korleis man kan lage og lære bort ein koreografi.  

 4. STRIKKESEMINAR / Globalt engasjement 

Elskar du å strikke? Eller vil du kanskje lære deg det? Her kan du få nyttige tips til nye strikkeprosjekt, eller litt hjelp på vegen. Det blir også tid til gode samtaler om pinner og nøster – og om alt annet. Ta med ditt eige påbegynte strikketøy, eller sett i gang med et nytt prosjekt på seminaret. 

NB: ta med garn og pinner selv. 

5. SOLISTGRUPPE

 Liker du å synge solo eller har du lyst til å prøve? Her får du lære om grunnleggende sangteknikk, mikrofonteknikk og om formidling og uttrykk. 

 6. SPORTY

På sporty gjør vi forskjellige fysiske aktiviteter, leker og sporter, der man kan kome med masse eller ingen erfaring! Sporty er for deg som likar å vere sosial men samtidig være i fysisk aktivitet. Sporty handler ikke om å være flinkest eller sterkest men å ha det gøy! Vi fokuserer på personlig utvikling framfor konkurranse!!

Overnatting

Har du lang reisevei og ønsker overnatting, finnes det et alternativ ved påmelding.

Påmeldingsfrist

25.februar.

Priser

Kr. 350,- 

Kr. 100,- for overnatting

kONTAKTINFORMASJON

Bente Christin Eriksen tlf. 911 73 079 og Helena Bremer Farsund tlf.469 15 529 sfj@kfuk-kfum.no