På disse stedene arrangeres det Ten Sing kurs i sommer:

OSLO (Østlandet): 28.- 30. juli 

(gå direkte til arrangement i Oslo)

SUNNMØRE FOLKEHØYSKOLE: 31. juli.- 02. august 

(gå direkte til arrangement på SUFH)

BERGEN: 12.- 13. august 

(gå direkter til arrangement i Bergen)

Velkommen til Ten Sing Kurs 2020!

Ten Sing kurs er et tilbud til all ungdom fra 15 år og oppover som ønsker et seminartilbud i sommer og som vil lære mer og utvikle seg innenfor ulike aktiviteter som band, dans, drama, lydteknikk, sang, direksjon og styrearbeid. På Ten Sing kurs får du være kreativ, møte andre ungdommer og delta på en seminargruppe hvor du får oppfølging av dyktige instruktører, alt i rammen av et sosialt felleskap. 

Hva får du oppleve? 

Du velger én av seminargruppene som du får undervisning i. Dagene fylles med ulike aktiviteter som seminargrupper, felleskor og sosiale aktiviteter med fokus på å inspirere deg og gi gode tips som du kan ta med deg tilbake til din lokale Ten Sing gruppe. 

Praktiske opplysninger 

Kursene gjennomføres lokalt, på tre ulike steder i landet. Du velger det som er enklest for deg å være med på. Kursene vil ha en noen felles elementer, men også være lokalt tilpasset. Det vil være noe variasjon i hvilke seminarer som tilbys på de ulike stedene. Sjekk ut informasjonen som er spesifikk for ditt lokale arrangement. 

Kurset består av dagsarrangementer og inkluderer i utgangspunktet ikke overnatting annet enn på SUFH, for de med lengst reisevei. Det er en forutsetning for deltakelse å være med på hele kurset. 

Alle kursene vil være tilpasset retningslinjene fra myndighetene med tanke på smittevern. Det skal være trygt å være med på kurs!

Det er begrenset med plasser (50 tilgjengelige plasser på hvert sted). Det vil gjøres en prioritering av deltakere basert på hvilken Ten Sing gruppe du er fra og hvilket seminar du har valgt,  kort tid etter påmelding. Påmeldingen er ikke gjeldende før du har fått tildelt plass. Det er lurt å melde seg på raskt!

Påmeldingen åpner 5.juni (NB! Kort påmeldingsfrist 12.juni)

reise

Det blir ikke arrangert fellesreise for dette kurset

Økonomi

Undersøk med din lokale gruppeleder eller menighet om de har anledning til å støtte kurset økonomisk. 

Personlig økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Les mer om KFUK-KFUMs deltakerfond

Under finner du lenker til påmelding, prisinformasjon og annen informasjon om de ulike kursene

Trykk på lenken til ditt kurs: