Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Familiearbeid

Skulle du ønske det fantes et møtested for hele familien, hvor både barn og voksne kunne være sammen? Ønsker du at barna dine skal få kjennskap til Jesus og den kristne tro? At barnet ditt skal få kjenne gleden over å synge og få mulighet til å drive med ulike aktiviteter? Synes du hverdagene går i rasende fart og at du ikke får tid til sosialt fellesskap med andre? Da er KFUK-KFUMs familiearbeid noe for deg og din familie!

Familiearbeidet i KFUK-KFUM består av lokale grupper med ulike varianter av familiekor og familieklubber som møtes en gang i måneden eller oftere i kirka eller på foreningshuset. Disse møtestedene gir mulighet for et sosialt fellesskap av store og små, som ellers kan være vanskelig å få til i en hektisk hverdag.

Flere steder møtes barn og voksne til felles middag og åpning, etterfulgt av ulike aktiviteter i aldersdelte grupper, som for eksempel sang og musikk, lek, sport og formingsaktiviteter. Noen arrangerer kafé for de voksne parallelt med aktivitetene. Det er vanlig med en felles kveldsavslutning, der man roer ned med en liten andakt, synger litt, har en bibelfortelling, tenner lys og ber en bønn. Søk etter en gruppe nær deg via "Finn din gruppe", eller les mer i "relaterte artikler"

I tillegg arrangerer Norges KFUK-KFUM flere familieleirer både i påsken og om sommeren, se kalender.

Relatert innhold

Relaterte arrangement