Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Søk Ten Sing Norway

Ten Sing Norway er et år for deg som er kreativ og brenner for Ten Sing. På Ten Sing Norway er du elev på Rønningen Folkehøgskole på en linje med fokus på kunstnerisk utøvelse, ledertrening og kristen tro. Du får reise på turné i Norge og utlandet med show og seminarer og du blir del av et fantastisk fellesskap der du utvikler deg som menneske og leder.


Søk ten sing norway her!

Les mer søknadsprosessen nederst på siden

Book Ten Sing Norway 20/21

ELEV PÅ RØNNINGEN FOlkehøgskole

Ten Sing Norway er en linje på Rønningen Folkehøgskole. Som elev på Ten Sing Norway får du et skreddersydd opplegg som utvikler deg som utøver, pedagog og leder. Undervisningen er lagt opp med fokus på tre hovedemner: ledertrening, tro og refleksjon og et kunstnerisk fordypningsfag du selv velger. Fordypningsfagene du kan velge mellom er band, vokal, dans og drama og hvert av disse fagene har egne opplegg der en får møte gode lærerressurser på skolen, profesjonelle utøvere og ressurser i organisasjonen. Du har videre stor frihet til å velge de valgfag du ønsker, og du får ta del I et stort og spennende folkehøgskolemiljø gjennom fellesfag og internatliv!

SHOW MED MENING

Ten Sing Norway 14/15 opptrer i St Jakob i Bergen . Foto: Christian Svabø.

På Ten Sing Norway får du oppleve programskaping og showprosess på sitt beste. Du får være med å skape et show som vil bli sett av tusenvis av Ten Singere og andre i hele Norge. Et show med mening som skal inspirere unge til engasjement og styrke Ten Sing-arbeidet lokalt. Du får delta aktivt i prosessen fram mot showet, men du får også stå som utøver på scenen selv. Du får massiv erfaring i å stå i en formidlingssituasjon og du får en unik mulighet til å reise på turné og stå på scenen kveld etter kveld.


Ten Sing Norway 14/15 under sin Tysklandsturné våren 2015..

NORGESTURNE

Ten Sing Norway har en svært viktig funksjon i Ten Sing bevegelsen her hjemme. Gruppa reiser derfor også mye i Norge og du vil få mulighet til å besøke Ten Sing-grupper i hele landet! Etter showpremiere på høsten reiser gruppa rett videre på Showturné. Turnébussen kjører fra Oslo og videre til kretser i øst, sør, vest og nord. Vi prøver hvert år å legge turen innom så mange kretser som mulig og kanskje får man også tatt turen innom Sverige, Danmark, Finland eller Tyskland. På våren reiser gruppa igjen ut på Norgesbesøk. Denne gangen er gruppa lengre på hvert sted. Man får møte Ten Sing grupper, oppleve Ten Sing festivaler og være med på å styrke det lokale arbeidet gjennom seminarer og enhetsbesøk.

Linjetur

I tillegg til to omfattende Norgesturneer reiser Ten Sing Norway på studietur til utlandet for å drive internasjonalt Ten Sing-arbeid.

LEDERTRENING

Foto: Marius Sørensen

Før skolestart deltar Ten Sing Norway på KFUK-KFUM Lederkurs for unge voksne. Det er et ledertreningskurs for alle som skal jobbe med ungdom i regi av KFUK-KFUM; på folkehøyskole, i kirken eller på prosjekter. Blant deltagerene vil du finne stipendiater fra våre folkehøgskoler, fra utvekslingsprogrammet Change og fra KFUK-hjemmet i London. Kurset tar opp ulike sider ved det å være leder gjennom korte forelesninger, praktiske metoder og oppgaver i felleskap. Vi håper kurset vil gi ny kunnskap, nyttige tips og verktøy, og et nettverk av likesinnede i samme situasjon. Gjennom uken vil alle deltakerne få utfordre og utfolde seg med både kropp og sinn som lag og individuelt.  

BOOKE TEN SING NORWAY? 

Ten Sing Norway skal være til inspirasjon og hjelp for kretser, enheter og menigheter i Norge. Et besøk av Ten Sing Norway er som en vitamininnsprøytning for det lokale arbeidet. Med god tilrettelegging vil besøket bidra til langvarig effekt som styrket engasjement og medlemsvekst.


Det er mulig å booke show og besøk av Ten Sing Norway. Send din forespørsel til tsnbooking@kfuk-kfum.no så vil du bli kontaktet.

SØK TEN SING NORWAY

For å komme med i førsteopptaket må søknad sendes inn før søknadsfristen 17. januar 2021. Deretter er det løpende opptak ved behov fram mot sommeren. For søkere til Ten Sing Norway er det obligatorsik å delta på søkerhelg på Rønningen FHS i januar. Søkerhelga skal gi deg som søker et bedre innblikk i hva Ten Sing Norway innebærer, og den skal gi oss mulighet til å bli bedre kjent med den enkelte søker. Helga har et variert program med blant annet gruppeintervjuer, enkeltsamtaler, seminarer, gruppeøvelser og sosialt program. Søkerhelga starter fredag 22. januar varer til søndag 24. januar 2021. Alle søkere får plass på denne helga. (NB: I 2021 Vil dette foregå digitalt lørdag 23. januar)

Ten Sing Norway er et KFUK-KFUM-program men søknaden sendes til Rønningne FHS og er en del av det nasjonale folkehøyskole opptaket. Søkere til Ten Sing Norway må legge ved et eget vedlegg i tillegg til den generelle søknaden til skolen. Dette vedlegget finner du her: Vedlegg søknadsskjema - Ten Sing Norway.docx

Søk Ten Sing Norway her

Les mer på Rønningen sin hjemmeside