Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Camp Connected

Vi viderefører Camp Corona, og lanserer nå Camp Connected 2021! 

Camp Connected er et fleksibelt, digitalt konfirmantopplegg du kan gjennomføre i din menighet. Det tilpasses smittesituasjonen og kan både gjennomføres heldigitalt eller med lokale samlinger eller som bo-hjemme-leir. 

Opplegget inneholder 30 timer undervisning som kan settes inn i trosopplæringsplanen for konfirmantopplegget. Både metodikk, språk og innholdet i undervisningen skal oppleves forståelig og relevant for ungdom i dag. 

Gjennom undervisning, show, samtaleopplegg, podcaster og ulike sosiale aktiviteter skal konfirmantene utforske årets tema som er “Sett, avslørt og elsket”. Målet er at konfirmantene skal forstå seg selv som hele mennesker - sett, avslørt og elsket av Gud. Konfirmantene skal oppleve at de er hele mennesker, og at Gud ser oss som nettopp hele mennesker. Gud ser oss med kjærlighet, avslører oss med kjærlighet slik at vi kan være den vi er skapt til å være, og elsker oss som den vi er, uansett. 

Fullstendig opplegg blir tilgjengelig 30. april! 

Trykk på overskriftene for mer info:

Meld på din gruppe i Connect ved å trykke her. Send gjerne også en mail til campnorefjell@kfuk-kfum.no ved påmelding slik at dere får nødvendig informasjon så raskt som mulig. 

Filer for nedlasting