Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Ettåring KFUK-hjemmet London

Har du lyst til å jobbe et år i London?

KFUK-hjemmet i London  søker hvert år engasjerte, arbeidsomme, utadvendte og selvstendige ungdommer til 6 ettåringsstillinger med oppstart ca. 1. juli 2018 - 5 husassistenter og 1 kontorassistent. Du må være over 18 år, og kunne arbeide i samsvar med KFUK-hjemmets kristne målsetting. Søknadsfristen er 20. februar

KFUK-hjemmet ligger i Holland Park/Notting Hill, et sentralt og rolig strøk vest i London. Huset er først og fremst et hjem for norsk ungdom som kommer til London for å studere eller arbeide, men i tillegg har vi mange turister som kommer på besøk. Til sammen har vi 43 senger til utleie.

praktisk ledertrening 

Å være ettåring er et år med praktisk ledertrening. I tillegg til praktisk arbeid inkluderer ledertreningen arbeid med samfunnsaktuelle tema, personlig utvikling og organisasjonskunnskap. 

Hver ettåring har en egen mentor, er engasjert i prosjekt utenfor huset, deltar på ulike kurs og får lederoppgaver på huset. Som ettåring får du være med og drive KFUK-hjemmet med alt det innebærer av praktisk arbeid, matlaging og rengjøring, miljøarbeid blant studenter som bor på huset, ta imot turister som kommer for å bo hos oss, arrangementer for andre nordmenn i London.

Èn av ettåringene arbeider på kontoret med ansvar for telefonhenvendelser, e-post, booking, ta imot gjester, oppdatere hjemmeside og sosiale medier. For denne ettåringen er det en fordel å ha gode datakunnskaper og være glad i tall.

Vilkår

Ettåringene har 40 timers arbeidsuke, og deltar i tillegg i miljøaktiviteter på huset. Alle ettåringene arbeider annenhver helg. Ettåringene får enerom på huset, fri kost og losji og lommepenger £ 109 per uke.

Vi søker deg som:

Vi søker etter engasjerte, selvstendige og utadvendte ungdom som liker å jobbe. Du må ha fylt 18 år for å kunne søke. Du må kunne arbeide i samsvar med KFUK-hjemmets kristne målsetting.

Søknad & søknadsfrist

Søknad med CV sendes pr e-post til  soknad@kfukhjemmet.org.uk Vitnemål og attest scannes og legges ved. 

Søknadsfrist 20. februar 

I søknaden din ønsker vi at du presenterer deg selv. I tillegg ber vi deg fortelle om  din motivasjon for å være ettåring ved KFUK-hjemmet og om eventuelle lederoppgaver du har hatt i organisasjon, menighet, skole etc.

Les mer og se bilder

Les mer om og se bilder fra KFUK-hjemmet på 

Følg årets ettåringer og se bilder fra deres hverdag på KFUK-hjemmet ved å følge dem på Instagram:  skjera.k

Spørsmål

Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder Tonje Langås på