Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Unge Voksne 19 år +

Foto: Christian Svabø

KFUK-KFUM tilbyr en rekke forskjellige aktiviteter for Unge Voksne fra 19 år og oppover. Vi tilbyr forskjellige aktiviteter i lokale grupper, leirer og gudstjenester, og flere ettårige ledertreningsprogrammer. Vi driver 5 folkehøgskoler med et bredt utvalg linjer å velge blant, og tilbyr frivilligarbeid i organisasjonen på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

BLI med i en gruppe for unge voksne lokalt

Det lokale Unge Voksne-arbeidet er mest utbredt i studentbyene Bergen, Trondheim og Oslo, men det finnes også tilbud andre steder. Aktivitetene i våre lokale grupper rommer alt fra Unge Voksne-kor og -klubb, til idrett som fotball og volleyball, eller SportY-grupper med fokus på allsidig trening for moro og for å holde seg i form. Se artikler via menyen eller søk etter en gruppe nær deg via "Finn din gruppe"-funksjonen

Bli frivillig i en gruppe, på leir eller festival

Unge Voksne står for en stor del av organisasjonens frivillige arbeid. Har du lyst å bidra i en lokal Ten Sing gruppe eller klubb, på arrangementer som TT eller andre festivaler og leirer? Vi trenger frivillige til både korte avgrensede engasjement og til ukentlig engasjement. Bli frivillig!

Bli med på Gudstjeneste for unge voksne

 I både Bergen og Oslo arrangeres det jevnlig gudstjenester for målgruppa, se kalender.

Samarbeid med Den norske kirke

Kirkemøtet i 2009 utfordret Den norske kirke på alle plan til å fornye og videreutvikle arbeidet med aldersgruppa 18-30. Vi i Norges KFUK-KFUM ønsker å være med i arbeidet for denne aldersgruppen og har samarbeid med Unge Voksne kirken i Oslo, Majorstua+, og ungdomskirken i Bergen, St. Jakobsprosjektet.