Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Idrett for Tweens

Idrett er en viktig del av Norges KFUK-KFUM sitt arbeid for tweens. Norges KFUK-KFUM har både egne idrettslag, med fotball-, håndball- og trialaktiviteter, OG tilbyr også Sporty, et mer allsidig treningstilbud som ikke følger etablerte serier.

Idrettslag

Idrettslagene i Norges KFUK-KFUM tilbyr håndball, fotball, volleyball og trialkjøring. Foto: Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen

Det finnes 16 idrettslag tilknyttet Norges KFUK-KFUM, hvorav de fleste tilbyr aktiviteter for tweens. Våre idrettslag driver med fotball (2), håndball (1), volleyball (4), trialkjøring (8) og Tae Kwondo (1). De 16 idrettslagene driver aktivitetene på lik linje med andre idrettslag, men har en bevissthet om at idrett ikke bare handler om å bli best mulig i en aktivitet. Mange er med i KFUK-KFUM-idretten pga.treningen og det sosiale. Idrettslagene er også tilknyttet Norges Idrettsforbund.

Sporty

SportY er idrettsgrupper som ikke er offisielle idrettslag. De er derfor ikke med i seriesystemer, men møtes jevnlig for å drive forskjellige idretter for treningens og det sosiales skyld. SportYgrupper kan møtes jevnlig ute på en idrettsplass eller i en park eller til innendørs trening i en gymal eller på et foreningshus. Medlemmene kan tilpasse aktivitetene etter årstidene. Poenget er å fokusere på lek og personlig utvikling framfor konkurranser.

SportY er idrettsgrupper som ikke er offisielle idrettslag. Foto: Sigmund Estensen

Sporty kan være selvstendige medlemsgrupper, eller en aktivitet i tween sing eller klubben. SportY er lettere å starte opp og drive enn organiserte idrettslag.Relatert innhold

Ressursmateriell

Her finner du alt vårt ressursmateriell.

Lek og konkurranser

Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser.

Andakter og tro

Ressursmateriell i kategorien andakter og tro.

Relaterte arrangement