Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Ledere i vekst Identitet & tro

MELD DEG PÅ HER

STED OG TID
Storstua konferansesenter, Hotellveien 2, Røyken, 26.02.2021 - 28.02.2021

Program

Maria Saxegaard leder Helt Ærlig.

Ledere i Vekst: Identitet og Tro er et lederkurs hvor deltakerne i et fellesskap får støtte til å utvikle og gi uttrykk for sin egen tro og identitet. Vi skal ha seminarer og verksteder hvor vi utforsker Bibelen, ledelsesfag, film og gudstjeneste på jakt etter hvordan tro og identitet kommer til uttrykk og blir til handling. Det blir bidragsytere fra KFUK-KFUM og foredragsholdere og studenter fra MF Vitenskapelig høyskole.

Lørdag kveld skal vi ha filmvisning av Disco og Helt Ærlig, et samtalekonsept hvor vi denne gangen snakker om tema fra filmen. Til søndag skal vi lage vår egen gudstjeneste. Helgen blir rammet inn av fellesskap med plass for lek, måltider og aktivitet, - samtaler, nye bekjentskaper og rolige kveldsavslutninger.

Programstart fredag kveld kl 22.00. (Det blir matservering før dette tilrettelagt etter gruppenes ankomst)

Programslutt søndag kl 14.00.

Sted

Vi skal være på Storstua konferansesenter på Røyken i Viken. Dette er et tidligere hotell hvor deltakerne får plass i 3-sengsrom med eget bad. Det er god plass på senteret og i matsalen og vi har en romslig konferansesal til vår disposisjon, samt myldrearealer og aktivitetsrom. I nærheten er det et utendørs aktivitetsanlegg som vi skal benytte til SportY aktivitet på lørdag formiddag.Pris

Deltakerpris: 2100,- 

Medlemspris: 1850,- 

Pris før tidligfrist (medlemmer): 1650,-

Medlemsskap: 200,-


Påmelding

Påmelding gjøres via ansatte i krets eller region, eller ansvarlig voksenleder i din gruppe. Noen kretser arrangerer også kurskvelder gjennom året for de som skal reise sammen på denne kurshelgen. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hvordan du skal melde deg på!

Tidligfrist: 20. november 2020

Påmeldingsfrist: 8. januar 2021

Det er trygt å melde seg på! I januar vurderes smittesituasjonen og realiteten i om helgen kan gjennomføres ut i fra myndighetenes retningslinjer da. Dersom helgen avlyses, sendes det ikke faktura på deltakeravgift.

Kontakt

Kontakt din krets/region her.

Eller ta kontakt med Kristin Utle, Programutvikler Ungt lederskap KFUK-KFUM Norge.Smittevern

Vi ønsker å skape åpne og trygge tilbud for unge også under korona-pandemien! Vi samarbeider med Storstua konferansesenter om å følge nasjonale og lokale myndigheters retningslinjer i smittevernarbeidet. Storstua følger bransjeveiledere for overnatting og materservering. Vi følger råd og veiledninger for arrangementer for barn og unge fra Folkehelseinstituttet og LNU.


MELD DEG PÅ HER