Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Musikkbanken.no

Foto: Christian Svabø 


Musikkbanken er en abonnementsbasert noteordning som er et samarbeid mellom KFUK-KFUM og Cantando Musikkforlag AS. Vi tilbyr kor et bredt utvalg sanger innenfor en rekke sjangre fortløpende gjennom året. Arrangementene er fleksible, og kan tilpasses det enkelte kor sine forutsetninger og ambisjonsnivå. 

For å opprette abonnement på musikkbanken, send en e-post til musikkbanken@kfuk-kfum.no

Digitale noter 

Notene utgis digitalt, det vil si at man ikke mottar fysiske noter i posten. Dere velger de notene dere vil ha, og printer dem ut på Cantando sine nettsider. Eksisterende abonnenter har fått tilsendt brukernavn, det vil si den e-postadressen dere har oppgitt på «Min side» hos KFUK-KFUM (ansvarlig voksenleder for de fleste grupper). Nye abonnenter vil få tilsendt brukernavn og passord. Alle spørsmål vedrørende brukernavn, passord, utskrift og Cantandos nettbutikk, rettes til post@cantando.com 

Brukerstyrt 

Tjenesten er også brukerstyrt ved at kormedlemmer og dirigenter selv kan være med på å bestemmer hvilke sanger vi skal gi ut. Dette gjøres via vår Facebookside Musikkbanken, der ønsker til sanger kan legges inn direkte som innlegg på siden, eller i denne Spotifylisten for Ten Sing eller Tween Sing. 

Øvingsfiler/singback 

Vi samarbeider med tjenesten Choral Practice om å gi ut øvingsfiler/singback på et utvalg låter. Her kan dirigenter og musikere logge seg inn med en kode man mottar som abonnement, og høre på hver enkelt stemme/hvert enkelt instrument. 

Hva får du? 

 • Fortløpende utgivelser gjennom året 
 • Raskt tilgjengelige korarrangement på nye hits
 • Tilgang til øvingsfiler/singback for ulike stemmer og instrumenter* 
 • YouTube-videoer* 
 • Noter med bandblekker PowerPoint-filer med sangtekster 
 • Oversiktelig nettside med relevant og oppdatert informasjon 
 • Mulighet for å komme med forslag til ønskede sanger 
 • Tilgang til over 200 titler for Ten Sing og Tween Sing 
 • Fri tilgang til å printe ut de noter du trenger fra Ten Sing- eller Tween Sing-katalogen 
 •  25 % på alle Cantando-noter 
 • Et bredt utvalg sanger med tilpassede korarrangementer 
 • Spesialtilbud på titler fra Cantando musikkforlag 

 *Øvingsfiler, singback og YouTube-videoer vil være tilgjengelig på et utvalg sanger

TEN SING

 Ten Sing-gruppene får 15 sanger i løpet av året. Når nye sanger utgis, blir det sendt sms til ansvarlig voksenleder/dirigent. 

PRISER 

For grupper med 0-10 medlemmer: 2375 kr 

For grupper med 11-20 medlemmer: 3500 kr 

For grupper med 21-30 medlemmer: 4500 kr 

For grupper med 31-45 medlemmer: 5500 kr 

For grupper med over 46 medlemmer: 6250 kr 

Faktura sendes ut etter at frifondmidler har blitt utbetalt til gruppene tidlig i desember. For å opprette abonnement på musikkbanken, send en e-post til musikkbanken@kfuk-kfum.no. Tjenesten er en abonnementsordning, og abonnenter har eksklusiv tilgang til nye titler i 6 måneder. Som abonnent betales det en engangssum og det er da fritt uttak av noter. Dersom man ikke er abonnent, kan man kjøpe enkeltnoter, men må da kjøpe det antall noter som tilsvarer sangere i koret, med et minimumsantall på 15. 

TWEEN SING 

Tween Sing-gruppene får 10 sanger i løpet av året. Når nye sanger utgis, blir det sendt sms til ansvarlig voksenleder/dirigent. 

PRISER 

For grupper med 0 tom 15 medlemmer: 2000 kroner 

For grupper med 16 og flere medlemmer 2500 kroner 

Abonnementsordning

Faktura sendes ut etter at frifondmidler har blitt utbetalt til gruppene tidlig i desember. 

For å opprette abonnement på musikkbanken, send en e-post til musikkbanken@kfuk-kfum.no

Tjenesten er en abonnementsordning, og abonnenter har eksklusiv tilgang til nye titler i 6 måneder. Som abonnent betales det en engangssum og det er da fritt uttak av noter. Dersom man ikke er abonnent, kan man kjøpe enkeltnoter, men må da kjøpe det antall noter som tilsvarer sangere i koret, med et minimumsantall på 15.