Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

KFUK-hjemmet i London

Skal du til London for å studere, eller vil du oppleve byen som turist? KFUK-hjemmet har gode botilbud!  

KFUK-hjemmet er et hostel som holder til i et gammelt herskapshus i Holland Park, i et sentralt og rolig strøk vest i London. Hostelet rommer 50 sengeplasser fordelt på rom med fra 1-5 senger. 24 plasser er forbeholdt unge mennesker som bor eller studerer i London. Opprinnelig var det kun norske kvinner som kunne bo her, men nå kan også norske menn under 30 år, internasjonale kvinner under 30 år, og norske familier (barnefamilier, par og fedre med barn) bo her. I tillegg til å tilby kost og losji, inviterer KFUK-hjemmet jevnlig til huskonserter, temakvelder og utstillinger. Hver tirsdag er det kveldstanker kl 21:00. 

TURIST? 

Ta med deg en vennegjeng, familien eller kom alene på storbytur, og bo trygt og hyggelig hos oss. KFUK-hjemmet passer også godt til gruppereiser med Ten Sing, konfirmanter, LIV-kurs, ungdomsledere, mindre skoleklasser eller personaltur med jobben. Bestill i god tid, spesielt i ferier.

UNG STUDENT ELLER ARBEIDSTAKER? 

Skal du jobbe eller studere i London? KFUK-hjemmet tilbyr langtidskontrakter og har 24 plasser tilgjengelig for ungdom som ønsker å bo der fast. 

Gå til KFUK-hjemmets hjemmeside