Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Månedsinfo - August

Dette må du huske på 

I tillegg til din gode innsats for å tilby gode aktiviteter til medlemmene i din gruppe, er det noen administrative rutiner som det er viktig at du som styreleder eller ansvarlig voksenleder tar ansvar for. For å gjøre dette så lett og tidsbesparende som mulig for deg, ser du nedenfor de viktigste tidsfristene for disse oppgavene og en kort beskrivelse av oppgavene du gjør denne høsten for å sikre riktig medlemsliste og nødvendige inntekter i 2020.

  1. Oppdatere medlemslisten innen 15.september.
  2. Husk at nye medlemmer som starter etter 15.februar skal etter-innmeldes gjennom hele året og vil bli girert fortløpende.
  3. Husk å sette inn ønsket beløp for Lokal aktivitetsavgift for høst 2020, dersom gruppen har valgt å dele summen på to vår/høst. før utsendelse den 15/9
  4. 01. oktober: Alle Frifondmidler gruppa mottok desember året før må være brukt opp

Frifondpenger skal gå til organiserte aktiviteter som er relatert til frivillig barne- og ungdomsarbeid lokalt i Norge. Eksempel på bruk kan være: 

  • Kjøp av ressursmateriell
  • Deltakelse på ledertreningskurs/seminarer
  • Honorar for enkelttjenester (f.eks. lydteknikk på konserten, buss-transport til leiren)
  • Innkjøp av effekter, utstyr & mat
  • Andre ting som gruppa mener er viktig for å styrke lokalt, frivillig arbeid.

       5. 15. oktober: Levér bekreftelse på bruk av Frifondmidler i connect.kfuk-kfum.no
       6. 30. november er siste fristen for medlemmet å betale medlemskontigent for å få medlemmene med i frifond fordelingen.

Har dere spørsmål om dette eller andre ting? Våre flotte ansatte i medlemsserivce holder kveldsåpent torsdag 3 september frem til kl 21. 
Du kan nå oss på 22991510
medlem@kfuk-kfum.no
Vi er alltid tilgjengelig i telefontiden 9-15(vinter) 10-14(sommer)

hører du mitt hjerte?


Høsten er her og flere har startet opp igjen aktivitet. Her kommer en liten oppdatering rundt Hører du mitt hjerte som nå endelig er lansert! 💞 Vi har med denne utgivelsen ønsket å vise bredden av barnekorarbeidet i KFUK-KFUM. Syv grupper fra ulike steder i landet har medvirket i prosjektet og til innspillingen av det som er blitt et variert album med elleve nyskrevne sanger av Marthe Wang og Mari Tesdal Hinze. I prosessen har et utvalg barn også deltatt på musikkproduksjons-workshop i møte med musikere og produsenter. Vi er stolte av å presentere barnas innsats og håper det kan være til inspirasjon, glede og gjenkjennelse lokalt!

🎧 Her kan du lytte i Spotify (ligger også ute på andre streamingtjenester)
🎧 Her kan du lytte til singback
🎶 Noter finner du her

Vi arbeider med å utvikle ressursmateriell i form av sangkort og nettsider med aktivitet, samtale og opplegg knyttet til hver av sangtekstene. Dette arbeidet vil ferdigstilles i løpet av høsten 2020.

Har du sjekket ut tensing.no?

Her finner du videoer og annet materiell som bidrar til å gjøre det enklere å drive Ten Sing. Ressursbanken inneholder inspirasjon, tips, ideer og pedagogisk materiell og er basert på deling. Bruk taggene for å søke etter det du er interessert i.

Smitteverntiltak for enheter i kfuk-kfum 

Vi og sikkert dere er veldig glade for at det er åpning for at grupper kan møtes igjen. Her finner du smitteverntiltak som gjør det enklere å møtes og ta hensyn til smittefare.