Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Presentasjon av kretsstyret i KFUK-KFUM Agder 2020

Her kommer en kort presentasjon av styremedlemmene:

Caroline Senum Albretsen:


Jeg er 19 år, bosatt i Arendal, og går siste året på videregående skole. Jeg går i Appell Ten Sing, og trives veldig godt i miljøet der. Ser frem til å bli med i kretsstyret



Bodil Elise Holberg:

Jeg er 18 år og bor på Flosta. Jeg går for tiden i 2. klasse på musikklinja på Dahlske videregående skole og stortrives der. Jeg har vært med på leirer og arrangementer med KFUK-KFUM i mange år og sommerleiren på Risøya er ofte høydepunktet i året.


Monika Olsen Holt:

Alder: 39 år 

Bosted: Kristiansand 

Yrke: Prest i Lund kirke 

 Jeg begynte i Ten Sing som konfirmant og var engasjert i KFUK-KFUM frem til jeg var 30 år. I løpet av disse årene var jeg deltaker på Ten Sing Norway, leder på BOLK og TSS, ettåring for ungdomsmisjonen i Japan, leder på Ten Sing Norway og leder for programutvalget for Unge voksne. Jeg har også vært med i diverse komiteer i forbindelse med TT og andre arrangement. Jeg har altså vært engasjert lokalt, nasjonalt og internasjonalt, men mangler erfaring fra kretsnivå. Det ser jeg frem til å få nå ved å sitte i kretsstyret i Agder. Etter å ha vært ute av organisasjonen i nesten ti år har jeg nå lyst til å komme tilbake og være med å bidra så godt jeg kan til at barn og unge i Agder kan få de samme gode opplevelsene som jeg fikk da jeg var ung. Jeg håper vi i kretsstyret kan være en god støtte for de enhetene som finnes, og så håper jeg vi på sikt kan få til et godt KFUK-KFUM arbeid også i Kristiansand. Det har skjedd mye i organisasjonen de siste ti årene, men de gode verdiene ligger der fremdeles og jeg ser frem til å være en del av organisasjonen igjen. 


Iselin Jørgensen:

Jeg er 38 år. Kapellan i Kristiansand domkirke. Ble først involvert i KFUK-KFUM da jeg var konfirmant i Lund kirke i 96. Reiste på TT i Bergen samme sommer og etter det har jeg vært veldig glad i organisasjonen. Jeg var solidaritatsetteråing (Communication for Change) for Kirkens nødhjelp etter videregående, og ble da enda bedre kjent med KFUK-KFUM gjennom de i gruppen som tilhørte KFUK- KFUM. Rønningen fhs var vår base i Norge, og dette bidro selvsagt også til at jeg selv fikk en identitet


Odd Bjarne Ellefsen:

Jeg er 47 år, bor i Kristiansand og arbeider som sokneprest i Grim menighet. Opprinnelig kommer jeg fra Mandal, der jeg i ungdomsårene var aktiv i klubb og Ten Sing. På 1990-tallet var jeg i kretsstyret i Agder KFUK/M, ettåring, satt i landsutvalget for Klubb og Ten Sing, og en periode i forbundsstyret. Fra 2001 var jeg ca 10 år misjonær i Japan for NMS, de første seks årene i samarbeid med Ungdomsmisjonen/KM Global. De siste årene har jeg ikke hatt så mye kontakt med KFUK/KFUM, men ideologien og erfaringene herfra har preget meg og alltid vært viktig. «Ungt ansvar – voksent nærvær» var et av mottoene for KFUK/M på 90-tallet. Når jeg nå har gått inn i kretsstyret vil jeg først bli kjent med organisasjonen og se hva som skjer nå. Men det å løfte ungdommer fram og gi dem ansvar, med voksne som er i bakgrunnen og støtter, hjelper og bygger opp er nok noe jeg vil forsøke å ha fokus på.         

 

 Maja Nordlie:

Jeg bor på Fevik, er 40 år, gift og er i skrivende stund høygravid i uke 39. Jeg har vært med i KFUK/M siden jeg var liten. Først sammen med mor og far som var speiderledere, og videre i Ten Sing da jeg ble litt eldre. Det har vært spennende å få være med i styret dette året. Høydepunktene må være landsmøtet i Oslo og LIV kurs. Utrolig kjekt å bli mer kjent med så mange flotte ungdommer i kretsen vår. Jeg har også fått gleden av å være en del av Grimstad Ten Sing igjen denne høsten. Ønsker alle en riktig god påske og en velsignet tid framover.


Kristine Toft Rosland (styreleder):

Jeg heter Kristine, er 44 år og bor i Grimstad. Jeg jobber ved Universitetet i Sørøst-Norge, og underviser i KRLE og SRLE for kommende grunnskole- og barnehagelærere. K/M tilhørighet fikk jeg gjennom Campen på Knattholmen, og senere i Grimstad TenSing. Jeg ledet også barnegospel på Fevik, og hadde en periode i kretsstyret i Agder tidlig på 90-tallet. Jeg var ettåring i Slovakia i 94/95 og var med på å starte opp en TenSing gruppe i en liten landsby der. Gjennom studietiden drev jeg barnegospel på Romsås i Oslo, og som prest på Fauske i Nordland var jeg med på å drive TenSing der. De siste årene har tilknytningen til organisasjonen blitt opprettholdt samme sted som jeg ble kjent med K/M, jeg er på Campen på Knattholmen hver sommer, og i fjor ble jeg (igjen) valgt inn i kretsstyret i Agder. 


Og varamedlemmene våre:

Tønnes Christian Larssen:



Alder: 72 år 

Bosted: Sandum, Tromøy 

Leder av forbundsringen på Tromøy. Jeg er vokst opp med Norges Kristelige Ungdomsforbund - nå Kfuk/M - i Rægevik kristelige ungdsomsforening. Vært mangeårig medlem av forbundsring på Hisøy og nå i de siste 20 årene på Tromøy.



SJUR VELKEN:



Alder 64 år 

Bosted Kristiansand 

I yngre dager Ten Sing og medlem og leder flere steder der jeg har bodd. Har vært medlem og nå varamann i Kretsstyret. KM representant til styret for Folkehøgskolen Sørlandet.



Mussie Amine Gebreberhan:


Mussie bor i Grimstad, er 25 år og har vært med i Grimstad Ten Sing.


Første styremøte blir digitalt den 15. april, så dersom du har noen innspill til styret, før eller etter dette, er du hjertelig velkommen til å sende en mail til administrasjonssekretæren i kretsen: jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no