Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Sommertilbud for ungdom 2021

Vi tror det blir mulig å arrangere aktiviteter for barn og unge i sommer! Sjekk ut her hvilke tilbud vi har for ungdom i Oslo, Akershus og Østfold.


Sommerleir på Tjellholmen - 26. - 30. juli 2021

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler

Leir for deg mellom 13 og 19 år på fantastiske Tjellholmen på Hvaler. Vi satser på varme og herlige sommerdager fylt med kano, bading, capture the flag, grilling, leirbål, underholdning og mange andre morsomme aktiviteter! Vi gleder oss til å møte deg!

Mer info og påmelding her. Påmeldingen åpner 1. mars!


Ten Sing Seminar -  26. juli - 1. august

Sted: Sunnmøre Folkehøgskule

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg mellom 15 og 19 år som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og globalt engasjement.

Mer info og påmelding her


RØST - NY FESTIVAL FOR KLUBB OG TEN SING - 5.-9. JULI 

Sted: Tomb landbruksskole, Råde 

 5.-9. juli lanseres en ny nasjonal festival for Ten Sing og klubb: RØST. Festivalen er for ungdom, og dagene vil fylles med musikk, festivalstemning, idrettsaktiviteter, aktiviteter, sol, bading, friluftsliv, seminarer, kristent fellesskap, rettferdighet, dialog, vennskap, tro, kveldsmesser og mye mer! I år vil festivalen gjennomføres som en pilot for 200 deltakere. Dette betyr at alle som er med på festivalen i 2021 er med å teste hvordan festivalen fungerer og gir tilbakemeldinger, før det blir en stor-skala festival annethvert år fremover (2022, 2024...) 

 Mer info og påmelding kommer snart.


Alle skal få mulighet til å være med

I KFUK-KFUM jobber vi for at alle skal få delta i våre aktiviteter. Er det behov for tilpassinger eller tilrettelegging ta kontakt med den som er ansvarlig for arrangementet. Økonomi skal heller ikke være et hinder for deltakelse. Derfor kan man søke KFUK-KFUMs Deltakerfond. Det er en enkel støtteordning som skal sørge for at alle kan bli med. Både deltakeren selv, forsatte eller andre i deltakerens nettverk kan sende en e-post til deltakerfond@kfuk-kfum.no med informasjon om hvilket arrangement det gjelder og hvorfor man søker. Når man får svar på søknaden og denne blir innvilget sender du bare giroen til Deltakerfondet som betaler denne.

Les mer om hvordan du søker Deltakerfond her


Korona og gjennomføring

Alle våre arrangementer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde på det aktuelle arrangement. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgifter bli refundert. 


Sjekk ut våre sommertilbud for barn her