Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Tilbud for voksne

UV-KVELDER

I samarbeid med Den norske kirke arrangerer vi temakvelder for unge voksne (ca. 20-35 år) månedlig. Vi veksler på å møtes i byens kirker og i kaféen på KM-huset. Hver kveld samtaler vi rundt et valgt tema, lager mat sammen og avslutter med en liturgisk samling med sang og bønn. Velkommen!

Meld deg inn i vår facebookgruppe for å få tilgang på program og invitasjoner.


Strikkekafé

Strikkekaféen er godt innarbeidet, der er vi fra 10-15 damer på 50 +. Vi møtes til uformelt samvær i KFUK-KFUM-ånd med strikketøy og kveldsmat. Litt mat, god prat og en del håndarbeid. Noen ganger har vi et lite foredrag eller noen som viser oss ulike håndarbeidsteknikker, eller noe de har laget selv. Vi treffes som regel i Scenen café tirsdagskvelder kl 19. 

Velkommen også til deg som ikke har vært med før! 

Kontakt: Sigrid: 450 76 701, Tove: 909 77 976


KM-møter

Cirka en torsdag i måneden inviterer vi til KM-møter for voksne i KM-huset. Vi samles som regel i festsalen i 2.etasje. Program: Andakt, tema/foredrag, kveldsmat. Møtenes varighet: Kl 20 - kl 22.

Program for våren 2016:

14. januar: Gro Håvåg: Bibeltime.

28. januar: Redaktør i Haugesunds Avis, Einar Tho: Haugesund sett med innflytterøyne.

11. februar: Fartein Valen Sendstad: Fartein Valen - Hva forteller brevene om livet hans?

17. mars: Jostein Myklebust: Sangkveld/ Påskesalmer 

7. april: En sangkveld med Eivind Skeie.

28.april: Rolf Håvik: Haugesund under krigen.

Velkommen!


Tirsdagslunsj

Som et ledd i foreningens informasjonsarbeid og medlemskontakt inviterer foreningen til lunsj en tirsdag i måneden. Mange av foreningens trofaste voksne medlemmer og også noen som har vært med i ungdommen, eller aldri har vært medlem, kommer og setter stor pris på dette. Invitasjonene sendes på SMS. Programmet er: ord for dagen, oppdatert informasjon om foreningen, god mat og prat med KFUK-KFUM-venner. Lunsjtreffene holdes i kaféen i 1.etg. slik at tunge trapper unngås.

Send oss ditt mobilnummer om du ønsker invitasjon. Kontaktinfo til daglig leder på KM-huset Marit Brathole, finner du ved å trykke her